A Star Wars sztárja azt hazudta, hogy játszott a Harry Potter-filmekben

Daisy Ridley egyike Hollywood feltörekvő sztárjainak, aki ma már igazi megaprodukciókban is fontos szerepet kaphat. A színésznő jelenleg legújabb filmjét, a A fejedbe látokot reklámozza, ennek keretében nemrég egy beszélgetős show vendége volt. Itt egy érdekes, és egy picit kínos sztorit mesélt el saját magáról.

Talán csak a színésznő legnagyobb rajongói tudják róla, hogy gyerekkora óta nagy rajongója a Harry Potter könyveknek és filmeknek. Ez a rajongás több érdekes sztorit is eredményezett. Amikor például 2018-ban az Ophelia címszerepét játszotta, valósággal befeszült, amikor Tom Feltonnal kellett közösen forgatnia. Valójában mindezt a rajongás okozta, de a színész úgy érezte, hogy a Daisy Ridley nem igazán van oda érte. Aztán persze a közös munka megtörte a jeget.

Ám ennél is mókásabb történet esett meg vele, amikor még messze nem volt befutott színésznő. Az eset egészen pontosan a bentlakásos iskolájában történt. Daisy Ridley annyira oda volt a Harry Potter filmekért, hogy eljátszott a gondolattal, milyen lenne, ha ő is szerepelt volna bennük. Ez végül odáig fajult, hogy már a szerepét is kitalálta. Ő volt Hisztis Myrlte. Szerette volna, ha az iskolatársai is osztoznak e fantáziájában, ezért keresett egy képet a karakterről, alá szerkesztette a saját nevét, majd „véletlenül” ott felejtette valahol az iskola folyosóin, hogy majd mások jól megtalálják és rácsodálkozzanak, hogy épp egy hírességgel járnak egy iskolába.

Mondani sem kell, hogy nem nagyon jött be a húzása, mert kb. senki sem hitte el, hogy ő játszotta el Hisztis Myrtle-t. A színésznő ma már persze nevetve mesél minderről, de azért egy picit szégyelli is magát érte.