Giancarlo Esposito a minap az Emmy-díj átadója kapcsán egy interjúban érdekes kijelentést tett. Ezzel sok rajongónak okozott örömöt, de egyelőre azért érdemes fenntartásokkal kezelni az elhangzottakat. A színész ugyanis immár A mandalóri harmadik és negyedik évadáról beszélt.

A mandalóri első szezonja kétségtelenül hatalmas sikert aratott a Disney+ csatornán, így egyetlen pillanatig sem volt kérdéses, hogy jöhet a folytatás. A Disney még a nagy tavaszi leállás előtt sikeresen végzett is a második évad forgatásával, így szerencsére nem kellett elhalasztaniuk a premiert. Erre jelen állás szerint októberben, vagyis néhány héten belül sor is fog kerülni.

Giancarlo Esposito, aki a sorozatban Moff Gideont alakítja, az interjú során a Star Wars univerzumról beszélt. Azt mondta, ez a világ elég hatalmas ahhoz, hogy még sok-sok történetet elmeséljenek benne. És ez azt jelenti, hogy lesz tartalom a harmadik, sőt, a negyedik évadhoz is, amelyek sok kérdésre választ fognak adni.

Ez volt tehát az első alkalom, hogy a stábból bárki is nyilvánosan A mandalóri negyedik évadát említette volna. Azt eddig is lehetett ugyanis tudni, hogy már folynak az előkészületek a harmadik évadhoz, ám az mindenképpen új, hogy már a negyedik is szóba került.

Feltéve persze, ha valóban szóba került. Mert amíg a Disney részéről nincs hivatalos megerősítés, addig kezelhetjük Giancarlo Esposito nyilatkozatát úgy is mint egy általánosságban tett feltételezést. Hiszen önmagában az, hogy a Star Wars univerzum az elmesélhető történetek kimeríthetetlen tárháza, nem újdonság senkinek.