A The Walking Dead atyja írja a Transformers spin-offot

Robert Kirkman is beszállt a Transfomers franchise írói stábjába.

Két hónapja mi is beszámoltunk róla, hogy a Paramount Akiva Goldsmant kérte meg, hogy vezesse a Transformers spin-off forgatókönyvírói stábját. Akkor még csak pletyka szintjén merült fel, hogy az egyik író a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman lehet, de a legfrissebb hírek szerint sikerült megegyezni az íróval. Ha ez nem győzné meg a Transformers rajongóit, további jó hír, hogy az írói csapathoz csatlakozott Art Marcum és Matt Holloway (A vasember), valamint Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2.) is, de a sor hamarosan tovább fog bővülni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az írók milyen hierarchia szerint fognak dolgozni, de a módszer nem idegen Hollywoodban, hiszen maga James Cameron is így dolgozott stábjával a fejlesztés korai szakaszában az Avatar folytatásain.

Szintén homály fedi, hogy vajon hány folytatást tervez a Paramount, ahogy az sincs eldöntve, hogy vajon Michael Bay visszatér-e a rendezői székbe.

Robert Kirkman a The Walking Dead mellett jelenleg párhuzamosan dolgozik a széria Fear the Walking Dead című spin-offján is.

A Transformers franchise-ra alaposan ráférne már egy kis vérfrissítés, mert bár a nézők imádják az óriás robotos filmeket, azonban a kritikusok már az első résztől kezdve élesen bírálják a széria filmjeit bugyuta forgatókönyveik miatt.