A Thor 3 rendezője is beszállt az Öngyilkos osztagba?

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi igen elfoglalt az utóbbi időkben. Hamarosan debütál új filmje, a Jojo Rabbit, melyet a Thor: Szerelem és mennydörgés követ majd, de eközben a Disney+ sorozatában, a The Mandalorianben vállalt szerepet színészként, és úgy tűnik, hogy James Gunn (A galaxis őrzői) Öngyilkos osztagához is csatlakozni fog.

James Gunn többször is leszögezte, hogy az Öngyilkos osztag című filmje nem folytatás, így mindenki szíveskejden a film címe mögül elhagyni a kettes számot. A David Ayer-féle Öngyilkos osztag és Gunn mozija az eddigi információk szerint nem sok közös pontot fog majd tartalmazni, a szereplőgárda jó részét lecserélték (se Will Smith, se Jared Leto), az újak közé pedig Taika Waititi is csatlakozhat, írja a Deadline.

A színész-rendező a portál értesülései szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a szerep kapcsán, de hogy pontosan kit is alakíthatna, arról mélyen hallgatnak az illetékesek.

A film színészgárdája mindenesetre így is kimondottan impozáns, akiket biztosan láthatunk majd: Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney és Joel Kinnaman visszatértek a szerepeikhez, az újak között köszönthetjük viszont Idris Elba, David Dastmalchian, Daniela Melchior, , Steve Agee és Nathan Filliont.

Az Öngyilkos osztag 2021. augusztus 4-től látható a mozikban.