2019.08.28   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi igen elfoglalt az utóbbi időkben. Hamarosan debütál új filmje, a Jojo Rabbit, melyet a Thor: Szerelem és mennydörgés követ majd, de eközben a Disney+ sorozatában, a The Mandalorianben vállalt szerepet színészként, és úgy tűnik, hogy James Gunn (A galaxis őrzői) Öngyilkos osztagához is csatlakozni fog.

A Thor 3 rendezője is beszállt az Öngyilkos osztagba?

James Gunn többször is leszögezte, hogy az Öngyilkos osztag című filmje nem folytatás, így mindenki szíveskejden a film címe mögül elhagyni a kettes számot. A David Ayer-féle Öngyilkos osztag és Gunn mozija az eddigi információk szerint nem sok közös pontot fog majd tartalmazni, a szereplőgárda jó részét lecserélték (se Will Smith, se Jared Leto), az újak közé pedig Taika Waititi is csatlakozhat, írja a Deadline.

A színész-rendező a portál értesülései szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a szerep kapcsán, de hogy pontosan kit is alakíthatna, arról mélyen hallgatnak az illetékesek.

A film színészgárdája mindenesetre így is kimondottan impozáns, akiket biztosan láthatunk majd: Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney és Joel Kinnaman visszatértek a szerepeikhez, az újak között köszönthetjük viszont Idris Elba, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Flula Borg, Steve Agee és Nathan Filliont.

Az Öngyilkos osztag 2021. augusztus 4-től látható a mozikban.