A Thor 4 kiszivárgott videója többet árult el, mint kellett volna, de már hiába törölték

Chris Hemsworth dublőre a napokban fontos dolgot spoilerezett el a Thor 4 cselekményével kapcsolatban. Mondjuk a részleteket!

Bobby Holland Hanton ugyanis a napokban tett közzé egy videót a Tik-Tokon, amelyen épp a Szerelem és mennydörgés egyik jelenetét próbálják el a stábbal, a filmes szakember sajnos azonban nem gondolt abba, hogy a kezében látható Mjölnir bizony felvet néhány fontos kérdést.

Thor legendás fegyvere ugyanis még a Ragnarökben semmisült meg, és bár a Végjátékban kulcsfontosságú szerepet töltött be, fontos megjegyezni, hogy ez utóbbi egy teljesen más idősíkból került hősünkhöz, amelyet végül maga Amerika Kapitány juttatott vissza.

A videót nem sikerült nyomtalanul eltávolítani, hiszen néhány képkocka így is megmaradt a felvételből. A Szerelem és mennydörgés cselekményével kapcsolatban az már korábban is tudható volt, hogy Natalie Portman is visszatér Jane Foster szerepében, és hogy lényegében átveszi Thor helyét, arról viszont mostanáig nem lehet tudni, hogy a Mjölnir is szerepet játszhat ebben.

A Thor 4 munkálatai tehát gőzerővel zajlanak Ausztráliában, így várhatóan gyakrabban is hallunk még a produkcióról, ami a tervek szerint 2022 májusában kerül a mozikba.