A trónok harca sztárja lehet a következő James Bond

Barbara Broccoli listáján Richard Madden neve szerepel legfelül, állítja egy ismeretlen forrás – és ugyan az ismeretlen forrásoknak nem mindig szabad hinni, valami azért lehet a dologban.

Bár jelenleg még Daniel Craig a hivatalos James Bond, és a színész nagyban készül is a 007 Nincs idő meghalni forgatására, amit rendezőváltás miatt kicsit arrébb kellett tolni, a rajongók már most nagyon kíváncsiak, hogy Craig után ki veszi át a stafétabotot, a színész ugyanis hamarosan kiöregszik a szerepből, és a soron következő lesz az utolsó Bond-filmje.

A szerep kapcsán több sztár neve is felmerült eddig: Bondot hírbe hozták Idris Elbaval, Tom Hardyval és Henry Cavilllel, ám eddig egyikük sem tűnt tökéletes választásnak ilyen vagy olyan okok miatt. Elba és Hardy például túl idősek ahhoz, hogy két-három év múlva alakítsák először Bondot, hiszen a producerek valaki olyat keresnek, aki több filmben is alakítani tudja az angol kém karakterét.

A legújabb pletykák most Madden, a Trónok harca egyik sztárjának nevét emlegetik, és bár messze nincs olyan híres vagy ikonikus színész, mint a más emlegetett nevek, teljesen hihető, hogy kinézték a szerepre.

Barbara Broccoli nemrég tisztázta azt a kérdést, hogy vajon nő lesz-e a következő James Bond, amikor úgy nyilatkozott, hogy ezt ő nem tudja elképzelni. A karakter férfi és az is marad – számos jó és izgalmas történetet írnak erős női karaktereknek, de azok nem a Bond-történetek. De azt egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a jövőben női rendezőt keres a filmekhez.

A James Bond 25 kapcsán volt némi zavar a rendezőkkel – végül úgy tűnik, hogy Cary Fukunaga rendezi majd a filmet, amelyet így nem idén, hanem jövő májusban kezdenek el forgatni. Hogy azután mikor válik majd hivatalossá a következő James Bond személye, még nagy kérdés: de elképzelhető, hogy csak a film premierje után.