Na ilyen az, amikor valaki nagyon unatkozik és ezzel is képes hatalmas port kavarni a közösségi médiában. Ezúttal egy mozilánc kavart hullámokat egy poénnal, ami a jelek szerint nagyon jól sült el nekik. Hogy miről van szó? Az édenkerti Ádámról és Vin Dieselről.

Az Alamo Drafthouse NYC mozi közzétett egy Twitter-bejegyzést (lásd lejjebb), amelyen állításuk szerint a Princeton Egyetem kutatói munkájának eredménye látható. A kutatás azt próbálta kideríteni, hogyan is nézhetett ki Ádám az Édenkertben. És ha rápillantunk az alábbi képre…

…nos, egyértelműen Vin Diesel 3D-s modelljét látjuk rajta. Arra a bejegyzés már nem tér ki, hogy vajon mire alapozzák a feltevést, hogy Isten első teremtett embere pont úgy nézzen ki, mint a népszerű színész.

Arra viszont igen, hogy ők – mármint az Alamo Drafthouse NYC – csak egy mozi, szóval senki ne vegye ezt az egészet komolyan, hisz nem tudományos hírek forrásai ők. Ezzel együtt a bejegyzés hatalmasat megy a közösségi médiában, a jelek szerint nagyon tetszik a téma az embereknek. Az eredeti bejegyzés már 309 ezer kedvelés és 28 ezer retweet birtokosa.

Sok komment is született, ezek között találni olyat, ahol már Évát is meg tudták mutatni. Ő meg egészen véletlenül kiköpött mása Michelle Rodriguez színésznőnek… Egy másik hozzászólásban pedig arról írnak, hogy "és az Úr a hatodik napon megteremtette az 1970-es Dodge Chargert".

A mozinak tehát nagyon bejött ez kis poén, amivel talán már most a %312914% jövő májusban esedékes premierjére készülnek.