Alig egy hónapja érkezett a hír, hogy Sylvester Stallone felesége, Jennifer Flavin válókeresetet nyújtott be, ám úgy tűnik, hogy a párnak végül sikerült kibékülnie.

Sly az Instagramon osztott meg egy fotót, amelyen ő és felesége láthatók kézenfogva, a színész pedig csupán ennyit írt a posztban: “Csodálatos…”.

A felvételen a pár háttal a kamerának látható, emellett Stallone egy családi fotót is megosztott, amelyen szintén feleségével és három lányával szerepelnek. A frissen készült kép persze máris számos találgatásra adott okott a rajongók körében, ugyanakkor szinte mindenki szorít, hogy a házaspár valóban rendezze a magánéleti problémáit.

“Ez fantasztikus. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy megoldjátok a dolgokat” - olvasható az egyik hozzászólásban.

A szakításról szóló pletykák augusztus 14-én röppentek fel, amikor Zach Perez tetoválóművész megosztotta azokat a fotókat, amelyeken a színész bicepszére festett tintával eltakarta a modell arcát, és a modell helyére Butkus, a Rockyból ismert kutya rajzát tette.

Stallone szóvivője a későbbiekben cáfolta a találgatásokat, hogy a pár csakugyan válófélben lenne, a színész saját elmondása szerint pedig éppenséggel a feleségét ábrázoló mintát szerette volna javítatni, az eredmény viszont sikerült túl jól, ezért döntött úgy, hogy egy új mintát varrat fel.

“Szeretem a családomat. Békésen és magánügyként kezeljük ezeket a személyes dolgokat” - nyilatkozta augusztus végén Stallone a E! Newsnak.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés