A tavaly decemberben mozikba került a Nincs hazaút alaposan felborzolta a kedélyeket. A harmadik Tom Holland-féle Pókember film számos izgalmas meglepetést tartogatott, így aki valamilyen oknál fogva még nem látta Jon Watts rendezését, talán egyelőre tegye félre későbbre alábbi cikkünket.

A Nincs hazaút Willem Dafoe, Jamie Foxx és Alfred Molina visszatérése mellett Andrew Garfield és Tobey Maguire Pókemberét is visszahozta. A legfrissebb pletykák szerint egyébként Maguire visszatér még a Doctor Strange folytatásában. Garfield újbóli castingolásáról egyelőre ugyan nincsenek bővebb információk, a színész azonban egy friss beszélgetésben elárulta, mi is volt a korábbi feltétele annak, hogy ismét magára öltse a Pókember jelmezt.

“Csak arra vártam, hogy tudomást szerezzek róla, Tobey is elvállalja-e felkérést, és ha Tobey elvállalja, akkor úgy gondoltam, hogy nekem sincs más választásom”- jegyezte meg a színész. Andrew Garfield azt is elárulta, hogy számára nem volt könnyű titokban tartani a szerepvállalását, hiszen a Tick, Tick... Boom promója kapcsán számos alkalommal felmerült a kérdés a Pókember 3 castingjával kapcsolatban.

“A világ végére is követem Tobey-t” - jegyezte meg humorosan a színész, majd hozzátette, hogy Maguire jelenléte a produkcióban csakugyan nagy szerepet játszott abban, hogy ő is elvállalta a felkérést.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»