Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Tick, Tick... Boom (2021)

Tick, Tick... Boom
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Andrew Garfield
Andrew Garfield
Andrew Garfield
Vanessa Hudgens
Andrew Garfield
Andrew Garfield
Jordan Fisher
Andrew Garfield
Lin-Manuel Miranda
Andrew Garfield
Joshua Henry
Andrew Garfield
Andrew Garfield
Ken Holmes
Jordan Fisher
Vanessa Hudgens

Videók (2)

 
Képkockák   2021. 11. 23.

legújabb vélemény

0
Lejár a homokóra

A musicalfilmeket bár nem szeretem, az életrajzi filmek a kedvenceim közé tartoznak, így muszájnak éreztem megnézni ezt az alkotást, főleg Andrew Garfield főszereplése miatt, akit a Hacksaw Ridge miatt nagyon megkedveltem. A film minden zenéje nagyon jó és a történetvezetés is remek, de szerintem a színészek és a képi világ viszik a hátukon a filmet, amit amúgy ajánlok, hogy eredeti hanggal nézz meg, hiszen az énekek miatt úgyis csak így adhat teljes élményt. A történet a saját gondolkodásommal is párhuzamba állítható, hiszen remélem, hogy egyszer én is valami maradandót alkothatok, ami fennmarad majd a halálom után, és ez az az üzenet, amit nagyon jól megragad és bemutat a film az első perctől fogva. Hiszen egy ilyen folyamatnak nem csak a könnyed, érzelmes és szép részei vannak meg, hanem a stresszes, kifacsart pillanatok, mikor nem tudjuk, hogy mit tegyünk, hol legyünk, vagy egyáltalán mire gondoljunk. Összességében a musical és életrajzi filmek kedvelőinek bátran ajánlom ezt az alkotást, azok, akik nem kedvelik a musicalt, pedig bátran tegyenek egy próbát, mert bőven van mondanivalója a filmnek.

 
Lubi   2021. 11. 21.

a nap véleménye

7
Szorongó hangjegyek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lin-Manuel Miranda jelenleg a legnépszerűbb amerikai musical dalszerző/színész-énekes. Világsikerű Broadway-darabja, a Hamilton egyik előadásának videóra rögzített verziója hatalmas szenzációt keltett tavalyi streaming debütálásakor. Idén nyáron pedi... teljes kritika»

 
Zoltán384279   2021. 11. 20.

2
Kijárna egy Oscar Andrew Garfieldnak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

20 éves koromban az akkori párom karácsonyra kapott egy páros belépőt az Operettszínházba, amire kénytelen-kelletlen elmentem vele. A szépség és a szörnyeteg c. musicalt néztük meg, és amit ott láttam és hallottam, egy életre megváltoztatta a musical... teljes kritika»

 
Csillagpor   2021. 11. 23.

1

Már jó rég láttam egy ilyen zseniális musicalt. Gyönyörűek a számok, melyek az egész történetet sorbafűzik Jonathan életéről. Igazán megérdemelt egy ilyen megemlékezést a munkája.

 

Egy intenzív licitilás következményeként nyerte meg a jogokat a Netflix, hogy az adaptációt elkészítse.

(Képkockák)
 

Andrew Garfield első énekes szerepe.

(Képkockák)
 

Andrew Garfield első netflixes filmje.

(Képkockák)
 

Andrew Garfield egy évig tanult énekelni a szerep kedvéért.

(Képkockák)
 

A "Why" című dal szövegében utalás történik a "Let´s go Fly a Kite" című dalra a Mary Poppins című filmből. A film rendezője, Lin-Manuel Miranda megjelent a Mary Poppins folytatásában, ami a Mary Poppins Returns címet viselte.

(Hupka Adrián)
 
Ugyanakkor kiváló példája annak, hogy egy film világmegváltó kiindulási alap nélkül, pusztán kellő szívvel, lélekkel és az önmagában való kételkedés leküzdésével is teremthet értéket – valahogy úgy, ahogyan Jonathan Larson is tette. több»