14 premierfilm és sorozat, amit látnod kell novemberben a Netflixen!

Nem indult gyengén az ősz a Netflix kínálatát tekintve. Szeptember és október után novemberre viszont még erősebb felhozatallal készült a streaming szolgáltató. Lássuk, mire érdemes rákattanni!

Piszkosul erős kínálattal készült a Netflix novemberre, melyek közül a legnagyobb várakozások valószínűleg a Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds nevével fémjelzett akció-vígjátékot, a Különösen veszélyes bűnözők premierjét előzik meg. Kétségkívül ez a hónap húzócíme, de bőven akadnak még további ígéretes produkciók a filmek és a sorozatok világából is.

Ha már megemlítettük a sorozatokat, november egy igazi ínyencséget tartogat, mely nem más, mint a kultikus anime adaptációja, a Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok, mely olyan előzetest kapott (ha még nem láttad, mindenképp pótold idelent!), amihez foghatót még garantáltan nem láttál. Ha erre nem fognak rákattanni a nézők világszerte, akkor semmire!

Novemberben érkezik Rebecca Hall rendezésre, A látszat ára is Alexander Skarsgård, Tessa Thompson és Ruth Negga főszereplésével, de Halle Berry is új filmmel jelentkezik. A Megsebezve egy kőkemény sportdráma, melyben a színésznőt egy lecsúszott MMA-harcos szerepében láthatjuk. 

Lin-Manuel Miranda neve talán kevesebbeknek cseng ismerősen itthon, mint külföldön, de ez a Tick, Tick... Boom után könnyen megváltozhat. A Pulitzer- és Tony-díjas író első rendezése egy életrajzi film Andrew Garfielddal  Vanessa Hudgensszal.

A visszatérő sorozatok közül mindenképp ki kell emelnünk a Tigrisvilágot, melynek első szezonja parádés sikert aratott tavaly, és rajongóknak jó eséllyel az új évad sem okoz majd csalódást. A harmadik szezonnal visszatér a Narcos: Mexikó és folytatódik a Gentefied is.

De mindez csak a jéghegy csúcsa. Görgess, és nézd meg, mi vár rátok novemberben a Netflixen. Az alapvető információk és előzetesek mellett mindegyik címhez egy-egy rövid ajánlót is mellékeltünk, valamint azt is feltüntettük, hogy mikortól nézheted az adott műsort a Netflixen.

 És ne feledjétek, a premier után mindegyik film és sorozat egyenesen a mafabos adatlapokról is elindítható a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva.

Jó filmezést és kellemes böngészést kívánunk novemberre is!

#14

88 Arcane  (2021)

(6)

akció | animáció | dráma | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Netflix

A sorozat a League of Legends univerzumában játszódik, és ismert karakterek történetét meséli el Piltoverből és Zaunból. több»

A League of Legends alkotóinak animációs sorozata, melyből megismerhetjük a népszerű hősök eredettörténetét. A nézők és a kritikusok egy emberként keresték az állukat az első epizód után, röviden összegezve tehát: hatalmas siker, kihagyhatatlan darab.
#13

77 A szerelem illata  (2021)

(24) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nő elutazik online megismert udvarlója szülővárosába, hogy meglepje karácsonyra, de rádöbben, hogy egy másik férfi várja, aki átverte őt. A férfi megpróbálja rávenni,... több»

Ártalmatlan romantikus, karácsonyi vígjáték a Vámpírnaplók sztárjával, Nina Dobrevvel, melyben egy nő átutazza az egész országot, csak hogy rájöjjön, hogy átverték egy online társkereső alkalmazásban. Ez azonban még nem szegi a kedvét, hogy végre rátaláljon a szerelemre. 
#12

60 Út a pokol felé  (2021)

(8) (5)

dráma | fantasy | horror | thriller

Netflix

Emberek jóslatokat hallgatnak végig, amelyek megjövendölik, mikor halnak meg pontosan. Amikor ez a pillanat eljön, megjelenik előttük egy halálangyal, és végez velük. több»

Egy koreai horrorsorozat, melyben túlvilági lények jelennek meg a semmiből, hogy ítéletet hozzanak az emberek felett. Ezek a természetfeletti események nagy felfordulást okoznak, és hozzájárulnak a The New Truth nevű vallási csoport befolyásának növekedéséhez. Néhány ember azonban gyanakodni kezd a tevékenységükkel kapcsolatban...
#11

dráma | western

Netflix

A törvényen kívüli Nat Love tudomására jut, hogy egykori ellenségét, Rufus Buckot szabadlábra helyezik. Nat egy percig sem vár, összeszedi a régi bandát, hogy Rufus nyomába... több»

Egy izgalmas neo western, egy brutális bosszú történet a vadnyugatról olyan világsztárokkal a fedélzeten, mint Idris ElbaRegina KingZazie Beetz és Lakeith Stanfield. Kevés hasonló produkció készült az utóbbi években, így azt mondjuk, érdemes belevágni, és nem csak azoknak, akik lelkesednek a western műfajáért.
#10

dráma | krimi

Netflix

A harmadik évad az űrrel foglalkozik a hierarchában, amit Gallardo okozott. Az újonnan független kartellek próbálják túlélni a politikai komplikációkat és az egyre növekvő... több»

A 90-es években a kábítószer-üzletág globalizációja minden korábbinál nagyobb mértéket ölt.  A 3. évad a Felix letartóztatása után kitörő háborút helyezi a középpontba. Miközben az újonnan függetlenné vált kartellek azért küzdenek, hogy túléljék a politikai felfordulást és a fokozódó erőszakot, mexikói bárók új generációja jelenik meg. De ebben a háborúban az igazság az első áldozat – és minden letartóztatás és gyilkosság csak egyre elodázza a valódi győzelmet…    
#9

családi | dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Ellopják a hercegnő egyik relikviáját, ezért Margaret királynő és Stacy hercegnő Fiona segítségét kéri, aki Margaret unokatestvére. Fiona szövetségese egy férfi a múltból,... több»

2018-ban indult a frachise, mely idén már trilógiává bővült a harmadik epizóddal. Amikor ellopnak egy felbecsülhetetlen értékű ereklyét, Margit királynő és Stacy hercegnő segítségül hívják Margaret vakmerő unokatestvérét, Fionát, aki szövetkezik egy titokzatos férfival a múltjából, hogy visszaszerezze az ereklyét.
#8

dokumentum | életrajzi | krimi

Netflix

Azt gondoltátok, ismeritek ennek a történetnek minden csavarját és komplikációját? A Fauves Királyság visszatér a második évadban, ami megtöbbszörözi a misztikumot, az... több»

November 17-én visszatér a tavalyi év egyik legnagyobb sikerét arató Netflix-széria, a Tigrisvilág. A fegyvermánis különc, Joe Exotic életét bemutató sorozat olyan abszurd világot és karaktereket tár a nézők elé, melyek fikciónak is beillenének, de az igazság sokszor még vadabb, mint a képzelet... 
#7

71 Megsebezve  (2020)

(6) (4)

dráma | sportfilm

Netflix

Az egykor MMA bajnok Jackie csupán egyszer szenvedett el vereséget, de ez mégis elég volt ahhoz, hogy úgy érezze, megszégyenülten kell visszavonulnia. Az élete azonban megváltozik,... több»

Egy kőkemény sportdráma Halle Berry főszereplésével egy MMA-harcosról, aki megszégyenülve hagyta ott a szorítót. A nőnek esélye nyílik arra, hogy az underground bunyósok világából ismét visszatérjen, azonban a megváltáshoz vezető utat nem csak szakmai nehézségek övezik. Amikor feltűnik a színen elhagyott gyermeke, Manny, minden megváltozik.
#6

81 Tick, Tick... Boom  (2021)

(7) (8)

dráma | életrajzi | musical

Netflix

Jon, a színházi zeneszerző története, aki pincérkedik, és közben írja a művét Superbia címmel... és reménykedik, hogy ez lesz a következő nagy amerikai musical, ami elhozza... több»

A Pulitzer- és Tony-díjas Lin-Manuel Miranda első rendezése egy életrajzi film Jonathan Larsonról, a legendás zeneszerzőről, aki megreformálta a színház világát. A film főszerepét az Oscar-jelölt és Tony-díjas Andrew Garfield alakítja.
#5

akció | dráma | fantasy | kaland | krimi | sci-fi

Netflix

Spike Siegel, Jet Black és Faye Valentine stílusos fejvadászok, akik a csillagokat járják a bőséges jutalom reményében. Ennek ellenére folyton pénzszűkében vannak, akárhol is... több»

Sokan nem fogadtak volna arra, hogy valaha készülhet jó adaptáció az azonos című kultikus animéből, de az első előzetes után a világ egy emberként kereste az állát. A három csillagközi fejvadászról szóló széria az utóbbi évek legkreatívabb látványvilágát hozza humorral, némi drámával és eszelős akcióval. Kihagyhatatlan! 
#4

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»

A Netflix kétségkívül legnagyobb dobása novemberre Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds főszereplésével. Humoros, sodró lendületű, földrészeken átívelő akció-vígjáték, melyben együtt kell dolgoznia két rivális bűnözőnek és egy FBI-ügynöknek.
#3

77 A látszat ára  (2021)

(4) (3)

dráma | thriller

Netflix

Két középiskolás barátnő hosszú évek után ismét találkozik, új kapcsolataik azonban teljesen megváltoztatták mindkettőjüket. több»

Rebecca Hall ezúttal a rendezői szerepet vállalt, és ehhez olyan világsztárokat sikerült megnyernie a főszerepekre, mint Alexander Skarsgård és Tessa Thompson. Egy drámai történet a barátságról és az újrakezdésről, fekete-fehér képi világgal.
#2

vígjáték

Netflix

Moraleszék szeretik a kultúrájukat, közösségüket és családjaikat. De vajon mi történik akkor, ha választaniuk kell ezek közül? több»

Új évaddal jelentkezik a Netflix sikersorozata. A fél órás epizódokból álló, Los Angelesben játszódó drámai széria olyan aktuális és fontos témákat boncolgat, mint az identitás, a társadalmi osztályok közti különbségek és a közösségi média világa, mindezt ízléses humorba csomagolva.   
#1

dráma | krimi

Netflix

Olof Palme, svéd miniszterelnök meggyikolása után 1986-ban a gyilkosa, Engström elkerülte az ítéletet egészen haláláig. Ezt a szerencse, vakmerőség és a rendőrség... több»

Egy fikciós interpretáció Sig Engströmről, a grafikusról, aki a svéd miniszterelnök, Olof Palme gyilkosaként híresült el. Mit tudunk valójában Stigről? Hogy csúszhatott ki a rendőrség karmai közül? A gyilkosság amatőr volt, a férfi minden rosszult csinált, és szinte senki nem hitt neki azzal kapcsolatban, hogy mit is tett valójában azon a végzetes éjszakán 1986-ban, Stockholmban.