Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Megsebezve (2020)

Bruised
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry

Videók (1)

 
Maestro   2021. 11. 29.

legújabb vélemény

0
LMBTQ nélkül nem lehet?

Összességében nem lenne rossz film, de miért kell minden Netflix-filmbe és sorozatba egy leszbikus, meleg stb. karakter, anélkül már nincs is élet. Teljesen felesleges leszbikus szál, semmit nem tett hozzá a történethez. Netflixéknél ez szinte már kötelező. Nincs bajom az LMBTQ-val, de miért kell mindenáron? Halle Berry kisugárzása még mindig vetekszik a fiatalabbakkal.

 
Lubi   2021. 11. 19.

a nap véleménye

9
Párszáz dolláros baby

A főszerepet is játszó Halle Berry első rendezése egy ketrecharcos nő életébe enged betekintést. A hősnő legnagyobb sebeit azonban nem a pofonoktól szerzi. Jackie Justice valaha hatalmas MMA sztár volt, a film cselekménye kezdetén mégis egyszerű, min... teljes kritika»

 
KCintia   2021. 11. 27.

0
Nem.

A film mély és fájdalmas, de borzalmasan gyenge lett. Semmi izgalom. Mikor megláttam a színésznő nevét egyből arra gondoltam, hogy ezt meg kell néznem, de bár ne tettem volna. Tátongó üresség és unalom az egész.

 
win7ston   2021. 11. 28.

0
Én is megsebződtem! :(

Egy bianco küzdősportos film kitöltve! :) Gyenge sztori, C kategóriás panelekből megépítve! Szakmunka, sajtburger...! Ami eddig csodálható volt Halle Berryben és filmjeiben, az nyom nélkül lett eltüntetve. Rendezőként sem sikerült nagy dolgot alkotnia, hacsak az nem az, hogy megcsinálta...

 

Julie Kedzie, aki a női kommentátort alakítja a film utolsó meccsében, a való életben az Invicta FC harcművészeti szövetség bemondója.

(Hupka Adrián)
 

Hally Berry nagy rajongója a vegyes harcművészeteknek, rendszeresen jár meccsekre. A film szereplői között megtaláljuk a legismertebb harcosokat az MMA világából: Valentina "Bullet" Shevchenko, aki a jelenlegi könnyűsúlyú női világbajnok, illetve Gabi Garcia is része volt a produkciónak, aki a Rizin-szervezet harcművésze.

(Hupka Adrián)
 

Halle Berry rendezői debütálása. A filmet eredetileg Nick Cassavetes rendezte volna, a főszerepre pedig Blake Lively-t szemelték ki, mielőtt Berry átvette mindkét szerepet.

(hp)
 

Halle Berry és Adan Canto az X-Men: Az eljövendő múlt napjai ban (2014) együtt játszott.

(hp)