Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A látszat ára (2021)

Passing
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Ruth Negga
Tessa Thompson
Tessa Thompson
Ruth Negga
Ruth Negga
Ruth Negga
Andre Holland
Tessa Thompson
Ruth Negga
Alexander Skarsgård
Tessa Thompson
Andre Holland

Videók (1)

 
indingo   2022. 02. 06.

legújabb vélemény

2

A történet érdekes volt, bár helyenként egészen hihetetlen. A színészek kihozták a maximumot a filmből. A történetvezetés kicsit lassú volt.

 
dandelion1983   2021. 12. 04.

0

Végig az volt az érzésem, mintha egy színházi darabot néznék. A színészek remekül játszottak, a szinkron is nagyon jó volt. A film remekül bemutatja, mennyire sokat jelenthet a látszat. Nem rossz alkotás, de mégis marad egy kis hiányérzetem.

 
Roman   2021. 11. 10.

0

Szép film, érdekes, komoly témát dolgoz fel. Tetszettek a karakterek és főleg a történet. A rendező első filmje, Rebecca Hall színésznőként jelent meg eddig inkább, viszont rendezőként is megállja a helyét véleményem szerint.

 
Mobee   2021. 08. 05.

0

Tessa Thompson és Ruth Negga alakításai nagyon jók, kiemelkedőek, viszont a rendező, Rebecca Hall, megszívlelhetné azt a mondást, miszerint a kevesebb néha több.

 

A film angol címe - Passing - az adott nyelvkörnyezetben arra is utal, amikor egy kisebbség tagja úgy próbál beilleszkedni, hogy a többségnek adja ki magát.

(Hupka Adrián)
 

Rebecca Hall első filmje rendezőként, eddig színésznőként láthattuk.

(Hupka Adrián)
 

A film alapjául Nella Larsen 1929-es azonos című regénye szolgált.

(Hupka Adrián)
 
A mű egyszerre keserédes gyönyörűségű és tragikus, bénító erejű konklúziója legalább annyira elevenünkbe talál, mint a Waterloo Bridge kudarctörténete vagy az Éjerdő oltár-kutyaugatás asszociációra hagyatkozó utolsó oldalai. több»
 
Egy biztos, aki nem veti bele magát a kérdéskörbe, akit nem érdekel kifejezetten ez a téma, annak nem érdemes elindítani a filmet. Ellenben, akit izgatnak a felszín alatti mozgások, aki érdekfeszítőnek találja a sokszor ki nem mondott gondolatokat a párbeszédek mögött és egyáltalán nem álmos, az kifejezetten élvezni fogja minden percét. több»