Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

A hely

(The Place)
 
18
4
13
 
alexxx   2018. 03. 03.

Nagyon bírtam ebben a filmben az alakításokat, akit le tud kötni a jó színészi játék, annak ez a film valódi csemege lesz. De itt nem ér véget a dolog, a sztori kimondottan érdekes (bár nem túl gyors), a rendezés kifogástalan, a film érzelmessége egyszerűen megszólít minden giccs és erőlködés nélkül. Nem voltak különösebb elvárásaim, így még inkább öröm volt, hogy egy kifejezetten jó filmhez volt szerencsém.

 
petresku   2018. 03. 07.

Nagyon érdekes az alapsztori, és a szerencsére a kivitelezéssel is mindent stimmelt. Paolo Genovese különleges helyet foglal el a szívemben, nem hiszem, hogy sokan vannak vele így idehaza, de ő az olasz film egyik legérdekesebb kortárs figurája, így ha egy filmje eljut hozzánk, én semmiképp sem hagyom ki, és csak ezt tudom tanácsolni mindenkinek. Legyetek nyitottak, mert az európai filmek bizony sokszor igazi gyönyszemeket tartogatnak. Mint például ezt a filmet is.

 
scroll35   2018. 03. 05.

A film ereje a főszereplőben van. Nagyon kidolgozott és karizmatikus karakter, még pusztán az is, hogy egy asztalnál ül, teljesen megtölti a filmet. Nekem nagyon tetszett már az alapötlete is az egésznek, és az, hogy a feszültség kimérten épül ki, szerintem igazán emlékezetessé teszi ezt az alkotást. Én csakis ajánlani tudom!

 
dakod   2018. 03. 04.

Genovese megint csak nem okozott nekem csalódást, bár tudtam, hogy mire számítsak, milyen minőséget is kapok majd, mégis nagyon kellemesen meglepődtem. Hihetetlen, hogy ez a rendező mindig tud valami újat előhúzni a tarsolyából. Az biztos, hogy én még jó párszor meg fogom nézni ezt a filmet, mivel annyira precíz és sok rétegű a sztori, hogy egyszerűen muszáj.

Rocco Papaleo
Valerio Mastandrea
Marco Giallini
Giulia Lazzarini
Alessandro Borghi
Vittoria Puccini
Sabrina Ferilli
Silvia D'Amico Bendico
Silvio Muccino
Alba Rohrwacher
Rocco Papaleo
Vinicio Marchioni
Marco Giallini
Valerio Mastandrea
Vinicio Marchioni
Filmsomnia.hu - A hely
A hely című alkotás kétségtelen erőssége a színészi játék és a rendezés: éppen tökéletes tempóban vannak a feszültséget keltő és megnyugtató jelenetek adagolva, kicsekkolni, elrévedezni a film alatt nem nagyon lehet, kellően elgondolkodtató ahhoz, hogy sokáig velünk maradjon. Azt gyanítom, a Tökéletesen idegenek sikere ismétlődni fog. 90/100
VOX.hu - A hely
Újabb kamaradráma és morális játék a Teljesen idegenek olasz sztárrendezőjétől, amelyben az emberiség lelkiismerete a tét. 65/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.