A Pókember: Nincs hazaút után sok rajongó szerette volna, ha Andrew Garfield újra visszatérne a hálószövő hős szerepében. A sztár új bejelentése azonban lehűtötte a kedélyeket.

A Sony bőven betárazott marveles szuperhősfilmekből, biztosan folytatódik a Venom, a Moribusban is simán benne van a folytatás, jön a Madame Web, vagyis bőven lenne lehetősége Garfieldnak, hogy teljesítve a rajongók vágyait, feltűnjön a következő Sony-filmekben. Ebből azonban aligha lesz valami a közeljövőben.

Andrew Garfield legutóbbi nyilatkozatai ugyanis lehűtötték a rajongókat. A szupersztár most bejelentette, hogy határozatlan időre visszavonul a színészkedéstől. 

Mit mondott pontosan Andrew Garfield? A színész a People magazinnak elárulta, hogy nagyon várja már, hogy hamarosan kiléphessen a rivaldafényből. Elmondása szerint fontos a számára, hogy feltöltődjön a közelmúlt hatalmas hajszája után. Szeretne egy kis nyaralást, de jelenleg még a repülőre való felszállás is túl soknak tűnik a számára. Szóval csak feküdni akar egy kicsit, zenét hallgatni, egy kicsit lógni a barátaival és hamburgert enni.

Garfield bizony nagyon stresszes időszakon van túl a karrierjében. Az utóbbi időben gyakorlatilag megállás nélkül forgatott és/vagy promóciós körutakon volt a  filmjeihez. Itt volt a Pókember: Nincs hazaút, a Tammy Faye szemei, a Tick, Tick... Boom, és ne feledkezzünk meg Under the Banner of Heaven című sorozatról sem, amely ma debütál az Egyesült Államokban.

És ott volt még az Oscar-szezon is, mely szintén rengeteg interjúval és megjelenéssel járt, ugyanis Andrew Garfield a Tick, Tick ... Bumm! című filmért a legjobb férfi főszereplőnek járó díjért is volt versenyben. 

Innen kívánunk neki jó pihenést, egy biztos, alaposan rászolgált. Idelent mutatjuk az új sorozatának előzetesét, ha pedig kíváncsi vagy, milyen filmeken dolgozott a színész az utóbbi években, lapozd át a galériánkat.

UPDATE: A színész időközben pontosította a dolgot. Úgy fogalmazott, hogy nem visszavonulásnak, hanem pihenésnek tekinti a szünetet.