Norman Reedus csatlakozott a John Wick-franchise Ballerina című filmjéhez.

“Hatalmas rajongói vagyunk Normannek, és biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók ugyanolyan izgatottak lesznek, mint mi, hogy csatlakozik a Wick-univerzumhoz. Hihetetlenül jó kiegészítője lesz a Ballerinának” - nyilatkozta Erica Lee producer a Deadline magazinnak.

A produkcióban egyébként Keanu Reeves is felbukkan majd egy kisebb cameo szerepben, a főszerepet viszont ezúttal Ana de Armas viszi, további szerepekben pedig érkezik Anjelica Huston, Lance Reddick és Catalina Sandino Moreno.

A Ballerina forgatókönyvét Shay Hatten fejlesztette, a munkálatokban pedig maga Chad Stahelski is részt vesz producerként. A film cselekménye annak a karakternek a történetét dolgozza fel, akit korábban a John Wick: 3. felvonás - Parabellumban is láthattak a nézők, és akit Unity Phelan alakított néhány képkocka erejéig.

A Ballerina megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, a John Wick: 4. felvonás viszont 2023 márciusában érkezik a mozikba.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»