75 Aquaman  (2018)

Nem csillapodnak a kedélyek Amber Heard és Johnny Depp pereskedése körül. A minap arról számolhattunk be, hogy a színésznő mindenféle együttérzés nélkül adta be a válókeresetet mindössze három nappal Depp anyja halálát követően. Ma viszont arról adhatunk hírt, hogy bár a rajongók egyre nagyobb számban fordulnak Heard ellen, a Warner és a L’Oreal is kiáll mellette.

Mint ismert, az egész botrány abból pattant ki, hogy Johnny Depp állítólag fizikailag bántalmazta a színésznőt, amikor még házasok voltak. Ez erősen megrendítette a színész népszerűségét, ami nyomot hagyhat a további karrierjén is. Ám nemrégiben olyan hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, amelyek épp azt bizonyítják, hogy Amber Heard támadta meg Deppet és nem fordítva. Ezzel az ügy is elég komoly fordulatot vett, legalábbis a rajongók közül sokan változtattak a véleményükön, és most már Johnny Depp mellett állnak ki Hearddel szemben.

A rajongók több módon is hangot adnak a felháborodásuknak. Két petíció is forog a világhálón: az egyiken azt követelik, hogy cseréljék le a színésznőt az Aquaman és az elveszett királyság-ben, míg a másikban a L’Oreallal kötött szerződése felbontását követelik. Ám a jelek szerint hiába írták már alá több százezren a petíciókat, mindkét esetben süket fülekre találnak.

Több forrás is arról számolt be ugyanis, hogy mind a Warner Bros., mind a L’Oreal kiáll a színésznő mellett, ugyanis meg vannak győződve róla, hogy a hangfelvétel nem teljes. Amber Heard és ügyvédei birtokában több olyan megrendítő bizonyíték is van, amelyek Johnny Depp bűnösségét támasztják alá, így hisznek a színésznő ártatlanságában, és mint ilyen, nem szakítják meg vele a közös munkát.

Akármelyik félnek is van igaza, ebből a botrányból jól már aligha jön ki bármelyikük is. A családon belüli erőszak mellett nem lehet elmenni szó és tettek nélkül, de ebben az esetben egyre nehezebb megmondani, hogy kinek van igaza és ki hazudik.