Kate Beckinsale egy újabb bizonyítékkal szolgált, hogy Keanu Reeves a legkedvesebb színész Hollywoodban.

Az Underworld sztárja idén visszatért a Cannes-i Filmfesztiválra, ahol többek között részt vett az éves amfAR jótékonysági gálán, ami egyúttal arra emlékeztette, hogy 1993-ban járt először a rendezvényen, Kenneth Branagh Sok hűhó semmiért című Shakespeare-adaptációjának premierjén.

Az idei fesztivált követően Beckinsale felidézett egy az 1993-as cannes-i vörös szőnyegen róla készült fotót, és elárulta, hogy Keanu Reeves annak idején miként volt az ő segítségére abban, hogy megelőzzenek egy kínos pillanatot.

“A body suit, amit még a reptéren vásároltam szétpattant a ruhám alatt. Nem éreztem magam kényelmesen, és azt sem tartottam helyénvalónak, hogy a kocsiban kezdjek el matatni a ruhám alatt. Kisétáltam a vörös szőnyegre, odasúgtam Keanunak és Robert Sean Leonardnak, hogy mi történt, akik azonnal a segítségemre voltak. Mindketten megmentettek” - mesélte a színésznő.

Mondani se kell, hogy Reeves az egyik legjobb hírnévvel rendelkező színész ma Hollywoodban, akinek legutóbbi filmje, a John Wick: 4. felvonás 430 millió dollár bevételt hozott.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»