Abszurd, erőszakos és romantikus (!) lett a Venom 2

Alig néhány hét múlva érkezik a hazai mozikba a Venom 2. - Vérontó, amelyet már most hatalmas várakozás előz meg, Andy Serkis rendezéséhez azonban már most befutottak az első kritikák.

Serkis egy korábbi interjúban elmondta, hogy saját meglátása szerint romantikus történet lesz a Venom folytatása, úgy tűnik, hogy mindezt az első vélemények sem kívánják megcáfolni, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit is gondoltak a filmről maguk a kritikusok.

“A Venom 2. - Vérontó a legvadabb és legerőszakosabb romantikus vígjáték, elragadóan öntudatos és furcsa. Tom Hardy 200 százalékot nyújt a filmben. Bármi is történik, ne hagyjátok ki a stáblista utáni jelenetet” - írja Dan Casey a Nerdist kritikusa.

“Vérontó sokkal jobban néz ki, mint ahogy én azt gyerekkoromban el tudtam volna képzelni, miközben a képregényeket bújtam. Tom Hardy alighanem élete legjobb pillanatait élte meg, Andy Serkis pedig keményen rágyújt a CGI technológiára, hogy a legütősebb bunyókat jelenítse meg” - írja a Collider magazintól Coy Jandreau.

“Ezek a filmek szörnyen buták, de nem tehetek róla, hogy ennyire élvezem. Bármikor megnéznék még további 10 olyan filmet, amelyben Eddie-t vesztesnek nevezik” - jegyzi a Uproxx magazin szerzője, Mike Ryan.

“A folytatás még jobban ráerősít a romantikus haveri kapcsolatra, Andy Serkis végig mozgásban tartja az akciót és a humort, még ha ez utóbbi nem is mindig sikerült túl jól” - olvasható Matt Negliától, a NextBestPicture kritikusától.

A Venom 2. tehát október 14-én érkezik a mozikba, így hamarosan a hazai rajongók is átadhatják magukat egy kis romantikus csetepaténak...

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»