Adam Driver végzett a Star Wars "panaszaival".

A Saturday Night Live december 9-i epizódjának házigazdájaként a monológját úgy adta elő, hogy közben zongorázott és egy karácsonyi kívánságlevelet olvasott fel a Mikulásnak.

"Szeretném, ha az emberek nem jönnének oda hozzám az utcán, hogy 'Megölted Han Solót!'" - mondta - "Nem én öltem meg. A "wokeness" ölte meg Han Solót."

A viccel az újabb Star Wars filmekben játszott szerepére, a "gonosz" Kylo Renre utal utal. Kylo megöli Han Solót Star Wars - Az ébredő Erő című első részben, ami a Star Wars rajongók körében széles körben vitatott történet.

A karácsonyi listát Driver így kezdte: "Hé, Télapó! Én vagyok az, Adam Driver, a jók listájáról. Idén lettem 40 éves, Télapó, úgyhogy szeretnék öt pár chinót. Szeretnék még egy olyan óriási fém Tesla teherautót is. Szerintem tökéletesen passzolna az icipici mikropenisemhez."

"Ó, ismered azokat a TikTokokat, amikor a párok, prankelik egymást? Meg tudod ölni azokat az embereket?" - folytatta -  "Amit én karácsonyra szeretnék, az egy mézeskalács házikó. Szerinted a mézeskalácsember megijed, amikor rájön, hogy a ház a saját bőréből van? Ez nagyon aranyos. Ezt elmondhatod a gyerekeidnek."

Az epizódban Adam Driver negyedik alkalommal lesz a Saturday Night Live házigazdája, az epizódot a zenei vendég Olivia Rodrigo mellett vezeti. Driver először 2016-ban vezette az "SNL"-t, amikor Chris Stapleton volt a zenei vendég, majd 2018-ban Kanye Westtel, 2020-ban pedig Halsey-vel tért vissza.

Driver hamarosan Enzo Ferrari autóversenyzőt és üzletembert alakítja majd a Michael Mann által rendezett Ferrari című életrajzi filmben, amelyben többek közt Penélope Cruz, Shailene Woodley és Patrick Dempsey is szerepel. A film premierje az év elején volt a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, és karácsonykor kerül a mozikba.

Nézd meg Driver monológját és nevess egy jót.