76 Aladdin  (2019)

Nem kis teher nehezedik Will Smith vállára jelenleg, hiszen májusban érkezik a Disney egyik nagy klasszikusának, az Aladdin remakeje.

Egy ideje már biztosra vehető volt, hogy a színész alakítja a nézők kedvencét, Geniet, így sokan kíváncsian várták, miként is birkózik meg Smith a hatalmas feladattal, hiszen annak idején Robin Williams kölcsönözte a hangját a karakternek, amely alakítás annyira emlékezetes maradt, hogy Robin Williams és Genie jelleme mára már gyakorlatilag elválaszthatatlanok lettek egymástól.

A napokban érkezett előzetes az Aladdinhoz, amelyben már maga Will Smith is felbukkant Genieként, ám a rajongók nem fogadták egyöntetű elismeréssel kedvenc karakterük új alakját.

Most azonban a színész egy olyan gesztust tett, amely alighanem sokak szívét meglágyítja majd. Smith egyik közösségi oldalán posztolt egy közös képet a régi és az új Genieről, így tisztelegve Robin Williams emléke előtt.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I know Genies don’t have Feet... But you left some Big Shoes to fill. ???? R.I.P., Robin! And Thank You, @helloluigi Love the art work!

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Márc 12., 2019, időpont: 1:17 (PDT időzóna szerint)

„Tudom, hogy Genienek nincsenek lábai, de egy hatalmas cipőt hagytál betöltetlenül magad után. Nyugodj békében, Robin, és köszönök mindent! – írta Smith. Az Aladdin ez év tavaszán, május 29-én érkezik a hazai mozikba.