Alec Baldwin is megszólalt a tragikus forgatási halálesettel kapcsolatban

Ma kora reggel érkezett a sokkoló hír, hogy Alec Baldwin a Rust című westernje forgatásán egy kellékfegyverrel lelőtte a film operatőrét, Halyna Hutchinst, aki belehalt a sérülésbe, és megsebesítette a film rendezőjét, Joel Souzát, aki azóta elhagyhatta a kórházat.

A tragédia után Alec Baldwin önszántából ment be a rendőrségre, és a kihallgatása után természetesen szabadon távozhatott. A színész most a Twitteren adott hangot a mély gyászának. 

“Nincsenek szavak arra a sokkra és szomorúságra, amit érzek a Hayna Hutchins, a feleség, anya és nagyra becsült kolléga halálát okozó balesettel kapcsolatban.Teljes mértékben együttműködök a rendőrséggel a nyomozásban, hogy kiderüljön, hogy történhetett meg ez a tragédia. Felvettem a kapcsolatot a férjével, hogy felajánljam a támogatásomat az ő és a családja számára. A szívem megszakad érte és a gyermekéért, és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát” - írja.

Az eset egész Hollywoodot sokkolta, mások mellett James Gunn és Elijah Wood is megszólalt a tragédia kapcsán, melynek részleteiről ITT számoltunk be.