48 Bad Therapy  (2020)

Az 1997-ben mozikba került  Batman és Robin enyhén szólva sem az egyik legjobb képregényfilm. A legtöbb mozirajongó alighanem egyetért abban, hogy bár végleg a feledés homályába merülne Joel Schumacher filmje, míg Alicia Silverstone szívesen újra magára öltené Batgirl öltözékét.

A színésznő legújabb filmjének, a Bad Therapy promója kapcsán adott interjúban árulta el, mennyire is örülne annak, ha újra megformálhatná a karaktert, persze mindehhez sokkal inkább a film munkálatai során szerzett pozitív élményeknek köszönhető.

“Nagyon szerettem azokat a jeleneteket, amelyeken Michael Gough és én közösen dolgoztunk. Egyszerűen egy álom volt a munka” - jegyezte meg a színésznő, majd azt is elárulta, hogy a mai napig büszke arra, hogy Uma Thurmannel is szerepelhetett egy-egy közös jelenetben.

“Imádtam azt, amikor egymással küzdöttünk a filmben. Nagyon szívesen újra belevágnék mindebbe, és azt hiszem, hogy ezúttal jobban is csinálnám.”

A Batman és Robin annak idején kis híján hazavágta a teljes franchise-t. A maga “alig” 107,3 millió dolláros hazai bevételével a filmszéria leggyengébb darabjának számít, így kicsi az esély arra, hogy a Warnernél valaha is vissza szeretnék hozni azt az irányvonalat.