Alita 2: Megszólalt a folytatás kapcsán Robert Rodriguez

Nagyon úgy tűnik, hogy csak idő kérdése, hogy elkészüljön az Alita: A harc angyala folytatása, noha az elmúlt időszakban igencsak csendes volt a projekt háza tája.

Minderről ráadásul maga Robert Rodriguez beszélt egy friss interjúban, amelyben azt is elmondta, hogy a film körül már az előkészületek során is problémák merültek fel. A Collider weboldalnak adott interjújában Rodriguez elmondta, hogy miután a Disney átvette a Fox stúdiót a saját címein kívül mást nem volt hajlandó kiadni.

“Mostanában láttam néhány Fox-filmet, szóval ez reményt ad. "Az anyag már megvan. Szóval igen, reméljük, hogy mindez megtörténik” - mondta a rendező, majd azt is hozzátetette, hogy beszélt Jon Landau producerrel és James Cameronnal is, akik megerősítették, hogy továbbra is érdekli őket a projekt.

Cameron egyébként korábban maga is beszélt arról, hogy ő maga is elképzelhetőnek tartja, hogy az Alitából sorozat készüljön.

akció | kaland | sci-fi | thriller

A távoli jövőben Ido, az orvos Iron City roncstelepén egy különleges kiborgra bukkan. Alitának semmilyen emléke sincs a múltjáról, minden új számára ebben a világban. Ido... több»