Alita: A harc angyala - Új előzetest kapott Robert Rodriguez manga adaptációja

A stúdió taktikázott, és elkerülve a Comic-Cont a rendezvény utánra időzítette az Alita: A harc angyala friss trailerét.

Hónapok óta nem hallottuk az Alita: A harc angyala-ról, a hűvös fogadtatású első trailer bemutatása óta több, mint fél év telt el, de az alkotók nem váratták tovább a közönséget, és előrukkoltak a második, lényegesen többet mutató trailerrel. Mivel a film a hazai mozikat sem fogja elkerülni, minden bizonnyal csak napok kérdése, hogy befusson a szinkronos trailer is.

A Yukito Kishiro világszerte népszerű mangjáján alapuló film cselekménye egy posztapokaliptikus világban játszódik. A történet főszereplője egy Alita nevű kiborg, aki elvesztette emlékeit, és elindul, hogy felderítse rejtélyes múltját. 

A filmet James Cameron és Laeta Kalogridis forgatókönyve nyomán Robert Rodriguez (Sin City - A bűn városa, Alkonyattól pirkadatig) rendezi, aki a szkirpt megírásából is kivette a részét. A sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Jackie Earle Haley, Mahershalalhashbaz Ali, Ed Skrein és Eiza González.

Hazai premierdátum: 2019.01.03

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: