Nicole Kidman igencsak meleg fogadtatásban részesült szombat este a Broadway egyik előadásán, amikor megjelent Hugh Jackman The Music Man felújított darabjának előadásán.

A Broadway Cares/Equity Fights AIDS jótékonysági szervezet számára rendezett árverésen Kidman is jelen volt, amelyen közel 100 ezer dollárral licitált Jackman dedikált kalapjáért. Jackman a Twitteren osztott meg egy videót a találkozóról, és megköszönte a színésznőnek a hatalmas támogatást.

“Szeretlek. Szeretem a Broadwayt. És szeretem, amit csinál a Broadway Cares, de azt is el szeretném mondani, hogy ez a show rendkívüli” - mondta Kidman a színpadon.

“Majdnem 30 éve ismerem Nic-et. Dolgoztam vele. Elmondhatom, hogy ez nem meglepetés számomra. Ő az egyik legnagylelkűbb lélek, akit ismerek. Csodálatos ember vagy. Nagyon szeretlek és köszönöm” - mondta Jackman.

A The Music Man egyébként az év egyik legnagyobb színpadi sikerével büszkélkedhet, hiszen a darab heti 2-3 millió dolláros jegybevételt produkált, az utolsó előadásra pedig 2023. január 15-én kerül majd sor.