99 éves korában meghalt Larry Storch színész. A Facebook-oldalán kiadott közleményben a családja bejelentette, hogy Storch július 8-án éjfél után éjfél után hunyt el álmában.

"A legnehezebb szívvel osztjuk meg veletek a hírt, hogy szeretett Larrynk az éjszaka folyamán álmában elhunyt. Meg vagyunk döbbenve, és jelenleg nem találjuk a szavakat. Ne feledjétek, hogy mindannyiótokat szerette, és nem szeretné, ha sírnátok az elmúlása miatt. Újra együtt van feleségével, Normával és szeretett F csapatának szereposztásával, valamint sok-sok barátjával és családtagjával" - utal a közlemény a színész F Troop című sorozatára.

Az eredeti poszt alatti kommentben a családja pontosította a halál időpontját: "Hálásak vagyunk, hogy Larry megélte a születésnapját. Csak szeretnénk tisztázni, hogy Larry éjfél után hunyt el. A halála július 8-án, 2022. július 8-án van, nem július 7-én".

Storch hosszú karrier tudhat magáénak, mind élőszereplős, mind szinkronszínészi munkák terén. A Warner Brothers animációs filmjein is dolgozott szinkronszínészként.

A 60-as, 70-es és 80-as években számos produkcióban tűnt fel mellékszereplőként, ezek közé tartozik a Columbo, a Knight Rider, a mai közönség Al Bundy gyerekkori hőseként ismerheti az Egy rém rendes család című sorozatból.

A színpadi és filmes színészi munkái közül Larry Storch leginkább az F Troop című sorozatban Randolph Agarn tizedes szerepéről volt ismert. A vígjáték az amerikai hadsereg vadnyugati előőrsének kalandjairól szólt.

A színész 2021 júliusában vonult vissza a közélettől.

Nyugodjék békében!

92 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL