Miután Johnny Depp tavaly májusban Maïwenn Jeanne du Barry című filmjével tért vissza a filmvászonra, most volt feleségén, Amber Heard-en a sor. Megérkezett az In the Fire előzetese.

A Conor Allyn rendezésében készült produkció cselekménye 1890-ben játszódik. Grace Burnham orvos egy távoli kolumbiai ültetvényre utazik, hogy segítsen egy problémás kisfiúnak, akit az anyja megölésével vádolnak. Egy helyi pap ugyanakkor megvan győződve arról, hogy a fiút megszállta az ördög, így őt okolja a faluban történő rossz dolgokért. 

A filmet még tavaly mutatták be a szicíliai 69. Taorminai Filmfesztiválon “Filmünket közvetlenül a brit tárgyalás után kezdte el forgatni, és amikor befejezte a forgatást, egyenesen Virginiába utazott a második tárgyalásra. Amber nagyszerű a filmben, és biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz volt számára megcsinálni mindazzal együtt, ami máshol történt vele” - nyilatkozta a Deadline magazinnak a rendező.

“Amikor egy filmet forgattok a helyszínen, távol vagytok a világtól, és mi elég távoli helyeken forgattunk, Dél-Olaszországban és Guatemalában. Amber személyisége olyan, hogy szerintem a munkájára koncentrál. Hihetetlenül ráhangolódott arra, amit csináltunk, a próbákra és minden másra. Teljesen beleélte magát a karakterébe” - tette hozzá Allyn.

Az In the Fire a tervek szerint idén decemberben debütál az amerikai mozikban, a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek hivatalos információk.

NA In the Fire  (2023)

thriller

Egy New York-i orvos az 1890-es években egy távoli ültetvényre utazik, hogy egy zavart fiú ügyében vizsgálódjon, aki megmagyarázhatatlan képességekkel rendelkezik. Elkezdi... több»