Csütörtöktől a mozikban Clint Eastwood sikerfilmje, a 6 Oscar-díjra Amerikai mesterlövész. A MozICom jóvoltából most 2 szerencsés megnyerheti a film főhősének életrajzi kötetét, melyet a fenti galériánkban láthattok. Lájkold vagy szólj hozzá a Mafab.hu Facebook oldalán látható "Amerikai mesterlövész nyereményjáték" bejegyzéshez, és te is automatikusan bekerülsz a sorsolásba, melyre 2015. február 19-én kerül sor. A nyertesek nevét a Facebookon és a Mafab.hu-n közöljük.

Bradley Cooper főszereplésével készült Amerikai mesterlövész a tengerentúlon számos bevételi rekordot megdöntött, több héten keresztül vezette az észak-amerikai bevételi toplistákat, melynek köszönhetően világszerte eddig 365 millió dollárra tett szert. A film nem csak a közönség, de a kritikusok körében is elsöprő sikert aratott.

Clint Eastwood pályafutásának legjövedelmezőbb filmje az amerikai tengerészgyalogság egykori tagjának, Chris Kyle történetét dolgozza fel, aki a Pentagon dokumentációja szerint mintegy 150 ellenséges katonával végzett.

Kapcsolódja be Te is közös nyereményjátékunkba a Mafab.hu Facebook oldalán: katt ide!