Angelina Jolie jogi csapata fizikai bántalmazással vádolja Brad Pitt-tetA kép forrása: Dave M. Benett for Paramount Pictures

Angelina Jolie jogi csapata új dokumentumokat nyújtott be, amelyek szerint Brad Pitt azt követeli, hogy írjon alá egy átfogó titoktartási nyilatkozatot, mielőtt eladná a közös francia borászatukban lévő részesedését.

Jolie jogis csapata arra utaltak, hogy egy ilyen nyilatkozat eltitkolná a fizikai bántalmazás korábbi eseteit.

"Bár Pitt Jolie fizikai bántalmazása jóval a család 2016 szeptemberi, Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútja előtt kezdődött, ez a repülőút volt az első alkalom, amikor a fizikai bántalmazás a gyerekek ellen is irányult. Jolie ezután azonnal elhagyta őt" - idézi a dokumentumokat a People.

Pitt képviselője tagadta az állításokat, azokat "félrevezető, pontatlan és/vagy irreleváns" jelzőkkel illette.

"Ez egy viselkedési minta - valahányszor olyan döntés születik, ami a másik fél ellen szól, következetesen úgy döntenek, hogy félrevezető, pontatlan és/vagy irreleváns információkat vezetnek be figyelemelterelésként. Volt egy hosszú felügyeleti per, amiben a kapcsolatuk teljes története szerepelt, és a bíró, aki minden bizonyítékot meghallgatott, mégis 50-50 százalékos felügyeleti jogot ítélt meg neki."