Dühösek, robbanékonyak, nem szeretik a malacokat –de elég jól el lehet játszani velük. Az Angry Birds 2 - A film (Angry Birds 2, augusztus 5-től a hazai mozikban) felnőttek és gyerekek számára is pompás nyári vígjáték.

Ráadásul mostantól egyértelmű, hogy ezek a madarak vízen is nagyon jól érzik magukat.

Augusztus 3-án szombaton egész napra az Aquaworldben raknak fészket. Nemcsak az első filmben azonnal kedvenccé vált, villámgyors, sárga madár, Chuck lesz jelen, hogy mindenki fotózkodhasson vele; a gyerekeket animátorok várják, akik mindenféle madaras játékot ajánlanak majd: a legnépszerűbb valószínűleg az Angry Birds-ugrálóvár lesz, de valószínűleg a lufiszobrász miatt is madarat lehet majd fogatni a gyerekkel. Ezen kívül kézműves asztal, színezés, malacorr-gyártás is várja majd a kicsiket. És mert ezen a szombaton eldugott ajándékokat (természetesen: tojásokat) is lehet keresni az Aquaworld egész területén, sokan ajándékokkal gazdagabban fejezhetik be a végigstrandolt, végigjátszott, végig Angry Birdsözött napot.

Ami után már csak egyféleképpen lehet fokozni a vakációs szórakozást: a nyár legmozgalmasabb, legszárnyalóbb animációs vígjátékával, az Angry Birds 2. – A film-mel!