Anti-James Bond lett Gary Oldmanből, itt az Utolsó befutók előzetese

Az AppleTV+ bemutatta a hamarosan debütáló új sorozata, az Utolsó befutók új előzetesét. A sorozat a híres MI5 brit hírszerzés egy alakulatáról fog szólni, de senki se számítson James Bondot megszégyenítő kalandokra.

A sztori ugyanis arról a Slough House névre keresztelt ügyosztály körül bonyolódik, ahová azokat az ügynököket száműzik, akik korábban valamilyen fatális hibát követtek el. A csoport vezetője egy zseniális tudással rendelkező, de végzetesen forrófejű ügynök, Jackson Lamb, aki az Oscar-díjas Gary Oldman alakít. A színésznek ez az első sorozatbéli főszerepe karrierje során.

Itt el lehet felejteni a tipikus kémfilmes kliséket. Hőseink nem a legdrágább öltönyöket hordják és még véletlenül sem Aston Martinnal furikáznak. Nem a legdögösebb nők és a legveszedelmesebb szuperbűnözők veszik őket körbe. De ettől függetlenül nyomozásaik fontosak és a történeteik izgalmasnak ígérkeznek.

A sorozat Mick Herron Jackson Lamb regényeit dolgozza fel, Gary Oldman mellett olyan színészeket láthatunk majd benne, mint Kristin Scott Thomas és Jonathan Pryce.

dráma | thriller

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»