Április a Disney+-on: 8 premierfilm és sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod a következő hetekben

Öveket becsatolni, mert izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatok és filmek érkeznek áprilisban a Disney+-ra. Egy biztos: drámában és érzelmekben nem lesz hiány. 

Dokumentumsorozatokkal köszönti az áprilist a Disney+, például a „Vanderpump Villa-val” betekinthetünk Lisa Vanderpump és személyzetének mindennapjaiba. A Bon Jovi rajongóknak érkezik a négy epizódból álló „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” minisorozat és még közelebbről ismerhetik meg a negyven éves zenekart. Az állatszeretőknek pedig a „Secrets of the Octopus-t” lehet az ideális választás, amiből kiderül, hogy miért is olyan különlegesek a polipok.

A Disney+ a dráma kedvelők számára is tartogat meglepetéseket. Az „FX Viszály: Capote és a hattyúk-ból” kiderül pédlául, hogy Truman Capote hogyan vált az elithez tartozó nők bizalmasává, és miként okozta egy árulás a vesztét. A romantikázni vágyóknak a „The Greatest Hits” lesz a legjobb választás.

Idelent mutatjuk a kiemelt premiereket minden hasznos információval és premierdátumokkal.

#8

67 A nyomozó  (2024)

(1)

dráma | krimi

Disney+

Colter Shaw egy nyugtalan és rejtélyes férfi, aki jutalmat kap azért, hogy megtalálja a hiányzó személyeket vagy segít megoldani a bűncselekményeket. Nem magánnyomozó vagy... több»

A nyomozó főszereplőjét,  Colter Shaw-t  játszó Justin Hartley egy magányos túlélő, aki megtorlást keresve járja az országot. Profi nyomkövetőként segít a magánembereknek és a bűnüldöző szerveknek mindenféle rejtély megoldásában, miközben saját szétszakadt családjával is meg kell küzdenie. A sorozat Jeffery Deaver The Never Game című bestsellere alapján készült. Április 3-án két epizóddal indul.
#7

89 Bluey  (2018)

(1)

animáció | családi

Disney+

Egy ausztrál Blue Heeler kölyökkutya életre szóló kalandjai, amint családjával és barátaival együtt szórakozik a mindennapi helyzetekben. több»

Ez a humoros sorozat őszinte bepillantást enged a Pásztor család életébe. Bluey, a határtalan fantáziával bíró ausztrál pásztor kölyökkutya szereti játékos kalanddá változtatni a mindennapokat. Kishúgával, Bingóval együtt belevetik magukat a világ felfedezésébe. A „Bluey” (Bluey) két új epizóddal bővül ebben a hónapban. Az elsőt, a „Szellemkosár” (Ghostbasket) című részt április 7-én mutatják be, a 28 perces különkiadás, a „Bluey: A jel” (Bluey ‘The Sign’) pedig április 14-én érkezik.
#6

72 Iwájú  (2024)

(1)

akció | animáció | dráma | kaland

Disney+

A  képregényszerű, futurisztikus animációs sorozat Lagosban, Nigériában játszódik, és körüljárja az ártatlanság és a status quo megkérdőjelezésének témáit. több»

Az „Iwájú” (Iwájú) egy eredeti animációs sorozat, ami egy futurisztikus Lagosban, Nigériában játszódik. Az cselekmény a jómódú szigetről származó fiatal lány, Tola és a technológia iránt érdeklődő legjobb barátja, Kole felnőtté válásának történetét meséli el, akik felfedezik a világunkban rejlő különböző titkokat és veszélyeket. Április 10-től minden epizód elérhető.
#5

68 The Greatest Hits  (2024)

(1)

dráma | fantasy | vígjáték

Disney+

Egy szerelmi történet, amelynek középpontjában a zene és az emlékezet közötti kapcsolat áll, és az, ahogyan ezek – néha szó szerint – elragadnak minket. több»

Harriet rájön, hogy a művészet az életet imitálja, amikor felfedezi, hogy bizonyos dalok képesek visszarepíteni őt az időben - szó szerint. Időutazása közben a múltat egykori barátjának romantikus emlékein keresztül éli újra, a jelenben pedig épp egy új szerelmi kapcsolata alakul. Mialatt a zene és az emlékek közötti hipnotikus kapcsolaton keresztül barangol, elgondolkodik - ha meg is tudná változtatni a múltat, vajon meg kellene-e tennie? Premier április 12-én.
#4

dokumentum | kaland

Disney+

A polipok olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség, hogy a szemgolyójukhoz hasonló méretű helyeken átpréseljék magukat. A polipok titkai sokkal... több»


Szereplők: Paul Rudd, Alex Schnell
A polipok a Földön olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség arra, hogy egy szemgolyónyi nagyságú téren átpréseljék magukat. James Cameron, az Oscar®-díjas filmrendező és a National Geographic felfedezője, a díjnyertes „Secret of” franchise következő részével a „Secret of the Octopus” (Secret of the Octopus) című sorozattal tér vissza. A háromrészes produkció a polipok egyedülálló szuperképességeit, rendkívüli intelligenciájukat és titkos szociális életüket tárja fel. Annyi felfedezni való van még ezekkel a furcsa és csodálatos élőlényekkel kapcsolatban, amelyek elég intelligensek ahhoz, hogy szerszámokat használjanak, átalakítsák a testüket, más állatokat utánozzanak, vagy akár más fajokkal kommunikáljanak. A díjnyertes színész, Paul Rudd narrációjával és a National Geographic kutatójával, a Wayfinder-díjas tudományos kommunikációs szakemberrel, Dr. Alex Schnell közreműködésével készült „Secret of the Octopus” (Secret of the Octopus) minden eddiginél közelebb visz minket ezekhez a megfoghatatlan lényekhez. Április 22-től minden epizód elérhető.
#3

dráma

Disney+

A híres író, Truman Capote több női barátnőjét – akiket „hattyúinak” nevezett – hátba szúrta, amikor 1975-ben az Esquire-ben megjelentette A baszk part 1965 című... több»

Az „FX Viszály: Capote és a hattyúk” (FX’s Feud: Capote vs. The Swans) című sorozata a híres íróról, Truman Capote-ról szól. A férfi egykor az elit társaság krémjébe tartozó hölgyek bizalmasa volt, akiket ő hattyúknak becézett. Árulása azonban tönkretette ezeket a kapcsolatokat, őt magát száműzte az előkelő közegből, és az önpusztítás spiráljába taszította, amelyből végül sosem talált kiutat. Április 17-től minden epizód elérhető.
#2

dokumentum | életrajzi | zenés

Disney+

A film Bon Jovi történetét követi nyomon, személyes videókkal, fotókkal és zenével, amelyek bepillantást engednek Jon Bon Jovi életébe és a zenekar útjába a New Jersey-i... több»

A „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” (Thank You, Good Night: The Bon Jovi Story) című négyrészes sorozat az ikonikus zenekar, a Bon Jovi hősies múltját és bizonytalan jövőjét mutatja be. A már 40 éve a rock 'n roll bálványai közé tartozó zenekari tagok a szakadék szélére kerülnek, amikor az énekes sérülése a teljes leállással fenyeget. Április 26-tól minden epizód elérhető.
#1

dráma

Disney+

A dekadencia és a züllöttség ütközik össze a 'Vanderpump Villa' című új, forgatókönyv nélküli doku-drámában. Lisa Vanderpump válogatott személyzete egy exkluzív francia... több»

A dekadencia és a kicsapongás találkozása egy dokudráma-sorozatban, amely Lisa Vanderpump gondosan kiválasztott személyzetének napjait követi a Vanderpump-villában, a Chateau Rosabelle nevű exkluzív francia birtokon, ahol dolgoznak, élnek és szórakoznak. 3 epizóddal indul április 1-jén.