75 Aquaman  (2018)

Az elmúlt hetekben több alkalommal is beszámoltunk a Johnny Depp és  Amber Heard  családon belüli erőszak ügyében beállt fordulatról, mely egészen más megvilágításba helyezi az ügyet. A hír apropóját az adta, hogy kiszivárgott egy felvétel, amint a színésznő beismeri, hogy többször is bántalmazta a férjét. Az Aquaman és Depp rajongóinak pedig több sem kellett, és petíciót indítottak, hogy a Warner tegye ki Heard szűrét az Aquaman és az elveszett királyság-ből.

Petícióban tiltakoztak Depp és az Aquaman rajongói, hogy a családon belüli erőszak nyilvánvaló ténye miatt a Warner Brothers és a DC rúgja ki  Amber Heardöt az Aquaman 2-ből. A petíció pedig már elérte a korábban kitűzött célját, és már 300 ezren írták alá, az új cél, amit minden bizonnyal el is fog érni, félmillió aláíró.

Belsős értesülések szerint a Warnernél komolyan veszik a dolgot, és fontolgatják, hogy lecseréljék a színésznőt, azonban hivatalosan még nem szólalt meg a stúdió az ügyben. 

James Wan rendezésében, Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman és az elveszett királyság 20222. decemberében debütál a mozikban.