Armie Hammer kijött az elvonóról, de vád alá fogják helyezni?

Idén tavasszal robbant a bomba, miszerint a népszerű színész, Armie Hammert több nő is szexuális zaklatással és erőszakos viselkedéssel vádolt meg. A botrányt egy Effie álnéven emlegetett fiatal nő robbantotta ki, aki azt állította, hogy a színész évekkel korábban megerőszakolta őt. Armie Hammer amellett, hogy minden vádat tagadott, az elmúlt háromnegyed évet teljes elszigeteltségben töltötte.

Legalábbis a médiában nem nagyon lehetett hallani róla. Mint kiderült, a színész az elmúlt kilenc hónapot egy floridai rehabilitációs központban töltötte, ahová a visszatérő drog- és alkoholfüggősége, valamint a hírek szerint szexuális kicsapongásai miatt vonult be. Innen néhány nappal ezelőtt távozott és azonnal visszautazott a Kajmán-szigeteken található otthonába.

Az mindenképpen jó hír lehet, hogy a súlyos vádakkal illetett színész önként vonult be egy rehabilitációs intézetbe, ahonnan egyes források szerint gyógyultan távozott. Az viszont továbbra is kérdéses, hogy miként alakulnak mostantól a dolgai. A Los Angelesi nyomozóhatóság legalább egy ügyben nyomozást folytat ellene, ám könnyen elképzelhető, hogy végül vádat sem fognak emelni ellene. Ha azonban a színész arra épít, hogy nem az USA-ban él, gondban lehet, ugyanis az Amerikai Egyesült Államok és a Kajmán-szigetek között van kiadatási egyezmény.

Szóval jelen állás szerint egyelőre nem tudni, hogy Armie Hammer milyen következményekre számíthat az őt ért vádak miatt. De valószínűleg jövőre fogunk még hallani az ügyről.