Az utolsó szög a koporsóba: A nemi erőszakkal vádolt Armie Hammernek ezzel végképp meszeltek

Épp kibontakozóban van Hollywood egyik új botránya, amelynek főszereplője Armie Hammer. A színész, akit többek közt A közösségi háló, az Éjszakai ragadozók és a Szólíts a neveden mozikban láthattunk, nagyon komoly vádakkal néz szembe. És úgy néz ki, hogy ez akár végérvényesen kisiklathatja a karrierjét is.

Még a hónap elején robbant a hír, miszerint a színész négy évvel ezelőtt szexuálisan bántalmazott egy fiatal, akkor még csak 20 éves nőt, akit csak Effie néven emlegetnek a médiában. A nő egy sajtótájékoztatón jelentette ki, hogy a színész 2017-ben megerőszakolta, ami miatt a rendőrség már nyomozást is indított.

Természetsen Armie Hammer mindent kezdettől fogva tagad, ügyvédei egyenesen felháborítónak nevezték a vádakat. A színész és képviselői egyelőre tartják magukat ahhoz az állításhoz, hogy minden, ami a nő és közt 2017-ben történt, kölcsönös megegyezésen alapult, vagyis szó sem volt erőszakról. Ugyanakkor ezzel azt nem tagadják, hogy a színésznek bármi köze is lett volna Effie-hez.

Bár egyelőre még nem ismert minden részlet, a nyomozás folyik, és a bizonyítottság hiányában egyelőre az ártatlanság vélelme pedig Armie Hammerre is vonatkozik. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy már a botrány puszta kirobbanása is végleg tönkre teheti a színész pályafutását. A hírek szerint ugyanis egymás után veszíti el a szerződéseit a készülő filmjeire.

Először a Shotgun Wedding moziból rúgták ki, ahol Jennifer Lopez oldalán szerepelt volna. Ebből még nem is feltétlenül e botrány miatt repült, hanem egy internetre kiszivárgott szöveges üzenet miatt, amelyben bizarr szexuális fantáziáiról írt valakinek. De elveszítette a The Offer sorozat szerződését is, amely A keresztapa mozi megalkotásáról fog szólni.

Most pedig az utolsó projektet is bukta, amiben eddig érdekelt volt. Mads Mikkelsennel játszott volna együtt a The Billion Dollar Spy hidegháborús kémfilmben, de a hírek szerint ezt a szerződését is felbontották. Így Armie Hammer gyakorlatilag munka nélkül maradt, ami akkor is elég komoly baj lenne, ha történetesen nem egy szexuális zaklatási botrány kellős közepén ücsörögne.