Arnold Schwarzenegger az Ikrek 2-ről: Jason Reitman elb*szta

Ivan Reitman 1988-as vígjátéka, az Ikrek sokak szerint klasszikusnak számít.

A film akkoriban készült, amikor Arnold Schwarzenegger éppen a csúcson volt, és Danny DeVitóval közösen valódi ikreket játszottak. A poénok szinte magukat írták. A film után jópár évvel elkezdték tárgyalni és kidolgozták a folytatás, a "Hármas ikrek" ötletét, de ebből évtizedekkel később sem valósult meg semmi. És most, Schwarzenegger szerint, amikor végre elkészülhetett volna a folytatás, az egész dolog egyszerűen szétesett. 

A THR-nek nyilatkozva Arnold Schwarzeneggert az Ikrek várva várt folytatásának, a "Triplets"-nek a helyzetéről kérdezték. A kérdés Ivan Reitman tavalyi halála után merült fel, mivel a filmrendező a jelek szerint készen állt a forgatás megkezdésére, mielőtt elhunyt. Nos, úgy tűnik, mindenki készen állt, de miután Ivan Reitman fia, Jason Reitman filmrendező az apja halála után rátette a kezét, a "Triplets"-et végleg félretették. 

"Jason Reitman elb*szta!" - mondta Schwarzenegger - "Jason Reitman szó szerint leállította a projektet, amikor az apja meghalt. Az apja nagyon szerette volna megcsinálni. Én is nagyon szerettem volna megcsinálni. Danny DeVito is nagyon szerette volna megcsinálni. Megvolt a finanszírozás. Amikor az apja meghalt, Jason azt mondta: 'Soha nem tetszett az ötlet', és leállította. Egy másik filmet dolgozom ki Dannyvel; olyan jó vele dolgozni, és olyan tehetséges."

Bár jó, hogy DeVito és Schwarzenegger egy újabb közös filmet fejlesztenek, ez csak sovány vigasz azoknak, akik az egykori klasszikus folytatására számítottak. Az elmúlt évtizedben a film egyre közelebb került a gyártáshoz. Egy időben Eddie Murphy is szerepelt volna Schwarzenegger és DeVito oldalán, mint a rég elveszett testvérük. Aztán a késedelmek után Murphy távozott a projektből, és Tracy Morgan lépett a helyére. Ez volt az utolsó frissítés, amelyről Ivan Reitman halála előtt számoltak be. Most úgy tűnik, a film soha nem fog elkészülni, és Schwarzenegger nem túlságosan örül ennek. 

Amíg nem derül ki, hogy Devitóval min dolgoznak legközelebb, addig Schwarzeneggert a Netflix új akció-vígjátéksorozatában, a FUBAR-ban láthatod, amely május 25-én debütál.