Arnold Schwarzenegger mellett újabb visszatérők a Conan, a barbár folytatásában

Arnold Schwarzenegger rajongói örülhetnek, hiszen a néhány hét múlva debütáló Terminator Genisys után az ikonikus testépítő és színész újabb legendás karaktere tér vissza a vászonra.

Hosszú ideje húzódik már az John Milius 1982-es Conan, a barbár című filmjének folytatása, azonban úgy tűnik, egyre közelebb kerül a projekt a megvalósuláshoz. A The Legend of Conan (Conan legendája) írója és producere, Chris Morgan (a Halálos iramban franchise írója) a TheArnoldFans-nek adott interjújában elmondta, hogy Schwarzeneggeren kívül több új visszatérőre is számíthatunk a filmben.

„Anélkül, hogy neveket mondanék, legalább hárman lesznek. És imádni fogjátok őket!” – mondta.

Bár Morgan említett neveket, azonnal megkezdődtek a találgatások a lehetséges visszatérők kilétéről, annyi mindenesetre biztos, hogy Arnold Schwarzenegger ott lesz a folytatásban. Logikus választásnak tűnhet Gerry Lopez is, aki az eredeti filmben Conan mellett harcolt, de szóba jöhet még Luis Barboo és Franco Columbu neve is.

Conant legutóbb 2011-ben láthattuk a vásznon, de a Jason Momoa nevével fémjelzett produkció minden tekintetben alul teljesített, nem véletlenül válogattuk be pár hete a legnagyobb bukásokat összegző listánkba.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kerülhet a mozikba a The Legend of Conan, de az értesülések szerint jól állnak a projekt előkészületei munkálatai, így akár a Terminátor: Genisys promóciós körútja után, valamikor idén ősszel megkezdődhet a forgatás.