Átírja a szuperhősfilmek szabályait az Örökkévalók? Itt az első vélemények

A járvány miatti közel egyéves késés után végre bemutatták az Örökkévalókat az ikonikus Los Angeles-i El Capitan Moziban.

Az Örökkévalók kritikáinak embargója október 24-én délelőtt 11 órakor ér véget, de a közösségi médiára vonatkozó embargó megszűnt, így rögtön ki is kerültek az első vélemények az Oscar-díjas Chloé Zhao szuperhősfilmjéről. Lássunk néhány ígéretes jelzőt és kiragadott véleményt, idelent pedig mutatjuk a Twitter bejegyzéseket is, elöljáróban viszont annyit, hogy abban gyakorlatilag mindenki egyet ért, hogy ez a film valami nagyon más, mint amit eddig a Marveltől megszokhattunk:

“látványosan furcsa és gazdag”

“lelke van és elgondolkodtató”

“meglepő, epikus, gyönyörű”

“Atyaég - az Örökkévalók egy MESTERMŰ”

“tele van adrenalinnal, de tele van szívvel és humorral is”

“el fogod dobni az agyad”

Az Örökkévalók a 26. film az MCU-ban, melynek főbb szerepeit  Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani és Gemma Chan alakítja.

A film európai premierjét október 24-én a Római Filmfesztivál zárófilmjeként tartják, melyet követően kizárólag a mozikban lesz látható november 4-től 45 napig, mielőtt a Disney+-on is debütálna.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»