Atyaég, kiderült, ki lesz Superman a Flash-ben, valóra vált a rajongók álma!

A Warner Bros. várva várt szuperhősfilmjében, a Flashben nem Michael Keaton lesz az egyetlen ismerős arc a DC múltjából. Vigyázat, gigaspoiler jön.

Andy Muschietti rendező nemrég az Esquire Middle Eastnek adott interjújában elárulta, hogy nem más, mint Nicolas Cage fog feltűnni Superman szerepében. Ez a rendkívül váratlan és nosztalgikus pillanat a képregényfilmek rajongói és Cage számára is nagy jelentőséggel bír, hiszen eredetileg ő játszotta Superman szerepét Tim Burton 25 évvel ezelőtti, balul sikerült projektjében, a Superman Lives-ben.

Muschietti csodálatát fejezte ki Cage alakítása iránt: "Nic valóban kivételes volt. Annak ellenére, hogy a szerep csak egy cameo volt, teljesen azonosult vele... Egész életemben arról álmodtam, hogy vele dolgozhassak, és remélem, hogy a közeljövőben újra együtt így lesz" - mondta. 

Nicolas Cage elkötelezett rajongói jól ismerik Superman iránti rajongását. Nemcsak tervei között szerepelt, hogy Burton fent említett filméjben megformálja a szuperhőst, de még a fiát is Kal-Elnek nevezte el, ami közvetlen utalás Superman születési nevére.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»