Jared Padalecki még csütörtökön közölte a rajongókkal, hogy nem tud személyesen részt venni az Odaát közönségtalálkozón, távolmaradásának okait azonban mostanáig nem közölte a nyilvánossággal. Mint kiderült, a színész túlélt egy autóbalesetet.

A New Jersey állambeli East Brunswickben vasárnap megrendezett rendezvényen így partnere, Jensen Ackles jelent meg csupán, aki elárulta a közönségnek, hogy Padaleckinek súlyos autóbalesete volt a közelmúltban.

“Hiányzik a barátom. Jared üdvözletét küldi mindannyiótoknak. Tegnap beszéltem vele. Szomorú, hogy nem lehet itt. Nagyon súlyos autóbalesete volt. Nem ő vezetett. Az anyósülésen ült, és szerencsés, hogy életben van” - mondta Ackles, majd néhány részletet is elárult Padalecki balesetével kapcsolatban.

“Az a légzsák nagyot üt. Azt mondta nekem, úgy érzi magát, mintha 12 menetet bunyózott volna Mike Tysonnal, de jól van, él és mozog. Nagyon csúnya baleset volt, gondoljatok rá, küldjetek neki egy kis szeretetet a közösségi oldalakon, hogy mihamarabb visszatérhessen közénk” - tette hozzá a színész.

Az Odaát című sorozat 15 év után 2020. novemberében ért véget a Sam és Dean Winchestert alakító Padalecki és Ackles pedig karrierjük legikonikusabb szerepét hozták a történetben.

89 Odaát  (2005)

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

A két testvér, Sam és Dean hosszú idő után kapcsolatba lépnek apjukkal, és elindulnak, hogy felkutassák őt. Ekkor azonban még nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra is... több»