Gőzerővel zajlanak az Avatar 3 munkálatai, James Cameron pedig ismét egy jó hírrel szolgált a produkcióval kapcsolatban.

A rendező ugyanis elárulta, hogy a harmadik felvonásban visszatér Kate Winslet. A People magazinnak adott interjúban Cameron azt is hozzátette, habár a Winslet által alakított Ronal kevesebb játékidőt kapott, a folytatásban már nagyobb hangsúlyt kaphat a karakter.

“Amikor a filmben azt láthatjuk, ahogyan azt a tisztító rituálét végzi, amivel megpróbálja feléleszteni Kittyt, az a valós gyakorlaton alapul” - mondta a rendező arra vonatkozóan, hogy Winslet egy valódi sámánhoz is elment, hogy többet megtudjon a filmben látható spirituális gyakorlatokról.

“Új kultúrákat, új lényeket látunk - minden olyan dolgot, amit egy Avatar-filmtől elvárhatsz, de ennek a filmciklusnak az egész lényege, hogy együtt éljünk ezekkel az emberekkel, és velük együtt tegyük meg ezt az epikus utazást. s van néhány nagyon érdekes új karakter is, akik szintén bekerülnek. Ez egy időbeli utazás. A harmadik, a negyedik és az ötödik filmben fog játszódni. Az egésznek van egy epikus ciklusa” - tette hozzá a rendező. Az Avatar 3 a tervek szerint 2025 decemberében debütál majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»