Chris Hemsworth elmondta, hogy a jövőben kevesebb szerepet szeretne vállalni, miután kiderült, hogy genetikailag hajlamos az Alzheimer-kórra.

A színész rajongói pedig támogatásukat fejezték ki. Noha Hemsworth egyelőre nem tervezi a visszavonulását, mindenképpen lassít a tempón, hiszen a Marvel sztárjának jelenleg is négy projektje van függőben, érkezik ugyanis a Tyler Rake: A kimenekítés 2, a következő évben pedig debütál a Mad Max-franchise spin-offja, a Furiosa.

“Remélhetőleg még messze van, hogy ez megtörténjen vele. Csak vigyázzon magára... járjon továbbra is az orvosaihoz kontrollra... tegye, amit mondanak” - olvasható az egyik rajongói hozzászólásban.

“Minden jót kívánok neki, vigyázz magadra Chris, a rajongók szeretnek téged. Az egészséged a legfontosabb dolog, ami csak lehet” - írja egy másik kommentelő.

"Most azonnal nyugdíjba kellene vonulnia, minden gond nélkül, itt-ott egy filmet forgatni, és kész" - írja egy rajongó.

A Vanity Fairnek adott korábbi interjújában Chris beszélt arról, hogy a magasabb Alzheimer-kór kockázatáról Határtalanul Chris Hemsworth-szel című doku-sorozat forgatásakor szerzett tudomást.

Az epizód leforgatása előtt végezték el rajta ugyanis azt a vérvizsgálatot, amely során kiderült, hogy nyolcszor nagyobb a kockázata nála a betegség kialakulásának.

“Egyszerűen csak nem voltam tisztában semmivel, így most hálás vagyok, hogy vannak a tarsolyomban olyan eszközök, amelyekkel a legjobban fel tudok készülni, és meg tudom előzni, hogy a dolgok ilyen módon történjenek” - mondta Hemsworth.

dokumentum | kaland

A hosszabb és egészségesebb élet elérésének más módja: regenerálódás a sérülésekből, az erő maximalizálása, az ellenállóképesség növelése, a test sokkolása, az... több»