49 Archenemy  (2020)

Az RLJE Films korábban olyan produkciókat tett le az asztalra, mint a Mandy: A bosszú kultusza vagy a Color Out of Space, ezúttal pedig a szuperhősfilmek műfajában is nagyot kíván dobbantani a stúdió, íme az Archenemy előzetese!

Bár Max Fist egy hajléktalan, aki a környékbeliek szerint csupán az ivásban képes emberfeletti képességeket tanúsítani, a férfi saját állítása szerint egy másik dimenzióból érkezett, ahol korábban szuperhősként számtalan alkalommal mentette meg az univerzumot. A mi világunkban azonban erejét vesztette, történeteit pedig egy tinédzser srác hiszi el. Maxnek azonban hamarosan lehetősége nyílik bizonyítania hősiességét, amikor egy csapat alvilági figurával találja szemben magát.

Az Archenemy főszerepében a Magic Mike sztárja Joe Manganiello lesz látható, továbbá  Amy Seimetz, Paul Scheer, Mac Brandt, Joseph D. Reitman, Glenn Howerton és Skylan Brooks is felbukkannak a filmben.

A film október hetedikén kerül bemutatásra a Mission Tiki autósmozikban a tengerentúlon, az online platformokon pedig december 11-től válik elérhetővé.