Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Color Out of Space (2019)

Color Out of Space
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Kóborló   2020. 05. 25.

legújabb vélemény

1
Hatásos adaptáció

Még a 2019-es év végén olvastam egy cikket arról, hogy mely horrorfilmekre lesz érdemes figyelni a 2020-as év során, és azok közt megtalálható volt jelen filmünk is. Nos, több szempont miatt is gondoltam a Color Out of Space című filmről azt, hogy ta... teljes kritika»

 
BoBamburg   2020. 04. 23.

1

Lovecraft könyveit nem egyszerű dolog átdolgozni filmre, de ott sikerült a lehető legjobban kivitelezni. Nagyszerű horror, erős atmoszférával és iszonyat jó látvánnyal. Nicholas Cage pedig már a Mandybe megmutatta, hogy még mindig tud.

 
Caravaggio1978   2020. 02. 29.

0
Hozza a formát Cage

Igazándiból meg lehet nézni de sajnos Cage hozza a borzalomfilmeket sorban,jó jó hogy Lovecraft meg minden de az se ér többet a filmes megvalósításnál,aki meg filózófuskodni szeretne annak hajrá,én nagy nehezen végig tudtam nézni.

A film összbevétele 1 002 270 dollár volt (imdb.com).

 

A televízióban látható időjárás-jelentés során több olyan városnevet is láthatunk (Arkham, Innsmouth, Kingsport és Dunwich), amiket Lovecraft használt különböző műveiben.

(Kóborló )
 

Nicolas Cage karrierje során mindenképp szeretett volna szerepelni egy Lovecraft adaptációban, mert az édesapja nagy rajongója volt az írónak.

(Kóborló )
 

A rendező, Richard Stanley a film után még további két H. P. Lovecraft novellát szeretne adaptálni, és legközelebb a Dunwich Horrort készítené el.

(Kóborló )
 

A film költségvetése közel 9 millió dollár volt.

(Kóborló )
 
Lovecraft rajongóknak, és minden vállalkozó szellemű nézőnek szíves örömmel ajánlom Richard Stanley eme produkcióját, amit ha minden igaz, hamarosan követni fog a Dunwich Horror új feldolgozása, és egy harmadik Lovecraft-adaptáció. Ezek után én erre csak azt mondom, hogy várjuk szeretettel. több»