Az elveszett város: Sandra Bullock bakivideója felvillanyozza a napodat

Sandra Bullock, vicces bakikat osztott meg Az elveszett városból, melyben Channing Tatum, Daniel Radcliffe és Brad Pitt oldalán játszik.

Az 57 éves színésznő Stephen Colbertnek és a közönségnek kedveskedett egy bakivideóval The Late Show-ban, hogy népszerűsítse a filmet, amelyben egy romantikus regényírónőt alakít, akit elrabolnak, miközben könyvturnéra indul. 

“Volt egy bakiparádénk, amit megmutattunk a stábnak, mert annyi filmet pazaroltunk el, és én csak egy darabot hoztam ebből" - tette hozzá.

A felvételen Bullock és a további főszereplők, Channing Tatum és Daniel Radcliffe, valamint Patti Harrison és Da'Vine Joy Randolph közötti pillanatok szerepelnek. Az egyikben Bullock majdnem beleesik egy patakba, majd a stábnak azt bizonygatja, hogy csak színészkedett. 

Bullock szintén nem tudja visszafogni a nevetését egy másik jelenetben, amikor a 35 éves Randolph és a 31 éves Harrison mellett próbálja a legjobb formáját hozni. A 32 éves Radcliffe-nek is van egy vicces pillanata, amikor az italát az ingére önti, és káromkodik a kamerába. 

Az összállítás Bullock és Tatum közötti jelenettel zárul, amelyben a színész teljesen meztelen, csupasz fenekét egy fekete négyzet cenzúrázza. Egy ponton a színésznő megkérdezi tőle: "Láttad a Mátrixot?", miközben letérdel előtte. Majd így folytatja: "Van hely a piócáknak, van szabad terep, de ezt a bézs kifutót még nem fedezték fel", mielőtt felnevetne. A videót idelent mutatjuk. 

Az elveszett város premierje április 21-én érkezik a hazai mozikba, melyet követően Bullockot egész biztosan jó ideig nem látjuk majd filmben. Ennek okairól itt írtunk bővebben.