Az Eufória sztárja, Sydney Sweeney a Marvel új szuperhősfilmjében (Madame Web)

A Sony újabb Marvel-filmen dolgozik, amely ezúttal nem valamelyik szuperhősre fog koncentrálni, hanem az egyik legtitokzatosabb mellékszereplőre. Ő Madame Web, akivel Pókember kalandjai során találkozhattunk először még a ’80-as években. A karakter most saját mozit kaphat és apránként egyre több névre derül fény a projekt kapcsán.

A filmet S.J. Clarkson fogja rendezni, aki eddig inkább sorozatok epizódjánál dirigált. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki milyen szerepben tűnhet fel a filmben, de azt már biztosra vehetjük, hogy Dakota Johnson és Sydney Sweeney is csatlakozni fog a stábhoz. Sydney Sweeney többnyire sorozatokban tűnt fel eddig, az igazi hírnevet az Eufória és A Fehér Lótusz hozta meg számára.

Madame Web karaktere azért érdekes, mert ő nem szokványos szuperhős, hanem egy telepatikus képességekkel rendelkező mutáns. Az idős nő olyan degeneratív betegségben szenved, ami miatt egész életére egy speciális létfenntartó rendszerhez van kötve, amely úgy néz ki, mint egy pókháló. A képregényekben elsősorban Pókembernek segít tanácsokkal, ő egyike azon keveseknek, akik ismerik a hős valódi kilétét. Az egyik képregényben Kraven női változata végez vele, de az idős nőnek sikerül átadni a telepatikus képességeit egy másik nőnek, Julia Carpenternek, így ettől kezdve ő lett Madame Web.

Azt nem tudni, hogy a készülő film melyik karakterre fog épülni. Ahogyan azt is korai lenne még találgatni, hogy mikor kerülhet a mozikba a film.