Azt már a beharangozó alapján is sejteni lehetett, hogy Alex Garland új rendezése, a Civil War elképesztően brutális lesz, a most megjelent előzetes viszont minden megmaradt kétséget eloszlat.

A trailer a Nick Offerman által alakított Egyesült Államok elnökének beszédével indít, amelyben fegyverbe szólítja az állampolgárokat a floridai szövetség, valamint Texas és Kalifornia nyugati fegyver erői ellen, amelyek épp el akarnak szakadni az Egyesült Államoktól. Megdöbbentő csatajelenetek villanak fel előttünk, amelyek New Yorkban és Washingtonban zajlanak, miközben a polgárháborúba sodródott ország előtt egy nagyon is sötét jövő bontakozik ki.

Nagyjából így lehetne egyúttal összefoglalni Garland új filmjét, amely mindemellett rendkívül parádés szereposztást kapott. A film főszerepeiben Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Sonoya Mizuno, Nelson Lee és Christopher Cocke láthatók. 

A Civil War a tervek szerint idén áprilisban kerül a hazai mozikba. Csekkoljátok az előzetest lentebb!

akció | dráma

Az Amerikai Egyesült Államok egysége szinte teljesen megtört. Az ország mélyen megosztott, polgárháború tört ki. A demokrácia és az alkotmány mintha már régen álmok... több»