Az év legabszurdabb híre: Justin Bieber ketrecharcra hívta ki Tom Cruise-t

Ha április 1. lenne, még értenénk a dolgot, így viszont nehéz magyarázatot találni arra, hogy miért gondolja a kanadai popsztár, hogy jó ötlet verekedni egy 56 éves hollywoodi akcióveteránnal.

Még csak kedd van, de Justin Biebernek máris megköszönhetjük a hét (ha nem az év) legabszurdabb hírét. A 25 éves egykori gyereksztár ugyanis Twitteren hívta ki Tom Cruise-t egy bunyóra.

Igen, jól olvasod. Az énekes a közösségi oldalon üzent a  Mission: Impossible franchise sztárjának, a bejegyzésben pedig a UFC igazgatóját, Dana Whiteot is megjelölte.

"Kihívom Tom Cruise-t egy verekedésre az oktakonba. Tom, ha nem vállalod a bunyót, azt bizonyítod, hogy félsz, és ezt nem mosod le magadról" - írta Bieber.

A bejegyzést érthető okokból azonnal felkapta az internet, a UFC korábbi botrányhős sztárja, Conor McGregor rögtön jelezte is, hogy vezetné a mérkőzést, Cruise illetve ügynöke egyelőre nem reagált a kihívásra. Eközben a közösségi oldalak felhasználói annak abszurditásán élcelődnek, hogy egy ponton az ügynökének fel kell hívnia Cruise-t, hogy elmondja, egy huszonéves popsztár bunyózni hívta, és gyávának nevezte. Ezt a beszélgetést azért szívesen meghallgatnánk mi is.