Nem kérdés, hogy Gareth Edwards hozza az idei év legjobban várt sci-fijét, Az Alkotót, amelyhez frissen érkezett az új előzetes.

A rendező egy korábbi interjúban úgy jellemezte a produkciót, mint az Apokalipszis most és a Szárnyas fejvadász elegyét, Az Alkotóban ugyanis az emberiség a túlélésért és a szabadságért küzd robotokkal szemben. 

A történet szerint Joshuát, a volt ügynököt, aki öt évvel ezelőtt elvesztette feleségét, Mayát, egy fontos küldetésre küldik, hogy megtalálja az úgynevezett az Alkotót, a mesterséges intelligencia lényei mögött álló titokzatos lángelmét, amely egy olyan hatalmas fegyvert hozott létre, amely eldöntheti a háborút a robotok javára. Ám amikor elérik céljukat, Joshua és harcostársai felfedezik, hogy a mindenható fegyver egy kisgyermek alakját ölti fel.

A film parádés szereposztást kapott, hiszen a fedélzeten ott van Allison Janney, Ken Watanabe, Gemma Chan, John David Washington, Ralph Ineson, Marc Menchaca és Michael Esper.

%618480 szeptember 28-án érkezik a hazai mozikba.

61 Az Alkotó  (2023)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»